2777
2789

غمگین....تازه فارغ التحصیل...کار بدرد بخور نیست..میترسم اعتماد کنم...پر خوری ...اضافه وزن ...افسردگی....قسط ها...فوت عموم...هر روز یه داستان جدید با قوم پدری

دیگه چی بگم

ناشکری نشه درگاه خدا

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

ب بچم فکر میکنم امیدوار... یادم ک میره ناامید خیلی وقته از خونه نرفتم بیرون سفری چیزی

منم با این وضعیتم خیلی سخته

منم یه جراحی دارم تا سه سال پیش ۳۰ بود الان شده ۳۰۰ خیلی غصمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با این وضعیتم خیلی سختهمنم یه جراحی دارم تا سه سال پیش ۳۰ بود الان شده ۳۰۰ خیلی غصمه

الهی بگردم هی عزیزم 🥺🥺🥺 منم یهو معدم باد کرده همش فکر میکنم مرضی چیزیه ک میمیرم سرش 😭

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

منم بچه ندارم بچه هم دوست دارمولی گاهی میگم ایا واقعا تو این مملکت یا این دنیای بی رحم بیارمش گناه ن ...

ولی کابوس من شده بچه ،،،هرشب خواب میبینم یه بچه تو بغلم میخنده یا گریه میکنه انگار قلبمو پاره میکنن ،،،شاید شما سنت کم باشه مهلت داری ولی من ۴۲ سالمه

گناه من سادگی بود .
ولی کابوس من شده بچه ،،،هرشب خواب میبینم یه بچه تو بغلم میخنده یا گریه میکنه انگار قلبمو پاره میکنن ...

همین استرس و فکر و خیال بدتر همه چیه البته سخته من خودم نمیتونم ولی دیدم کسایی که استرس ندارن راحت به خواستشون میرسن

منم همینطور. خیلی عجیب غریب شده قیمت ها

حالا عمل من درمانیه

یه دکترا تو تهران شنیدم برا عمل بینی فقط ۲۰۰ میگیره

دیگ فقط قشر پولدار و فقیر موندن

حالا شانس منو مادر من برداشت پارسال الکی الکی تموم سرمایمونو داد یه خونه اشغالی خرید با اینکه خونه داشتیم

و گرنه حداقل پول عملم جور بود

سلام عزیزم خوبی؟؟

توروخدا جواب بده..من تهرانم میخام برم شهرکرد

..دیدم تو ی تاپیک گفتید از تهران رفتی اصفهان 2تومن..مطمعن بوده؟؟اعتماد کنم؟؟بخدا اومدم مسافرت دعوامون شده میخام برگردم 😭

2تومن پول همرامه.. کمه نه؟حالا اونو میشه بگم بزنند برام

اماا میترسم از اینکه مطمعن نباشن؟