2777
2789
عنوان

عمل بینی

44 بازدید | 12 پست

سلام خوبین بچه ها من میخوام دماغمو عمل کنم ولی خیلی میترسم نوبت عملمم نزدیکه ،از بیهوشی و اینا خیلی میترسم ،میشه از توصیه های قبل عمل و بعد عمل برام بگید از تجربه های خودتون و بگید دقیقا چیا از دکتر بخوام؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه فرمی دوست داری؟

خط کانتور دوست دارم،نمیخوام سوراخ های بینیم از روبه رو دیده بشه،خیلی سر بالا نشه ،بعدا افتادگی پیدا نکنه،نوکش گرد باشه🫠ولی بین طبیعی و نیمه فانتزی موندم

اول اینکه قبل عمل حتما عکس به دکترتون نشون بدین که چی میخواین. و به غیر از عکس حتما بگید که مثلا چی میخواین...

برای بعد عمل: از آب کرفس زیاد استفاده کنین چون باعث میشه ورم کمتر شه 

اوایل از غذا های نرم و رقیق مثل سوپ بدون نمک و ادویه های زیاد، استفاده کنین 

آب آناناس هم خوبه برای ورم

و یک توصیه اینکه سعی کنین ۱ ماه اول رو حداقل برید خود دکتر چسب بزنه که بینیتون کج نشه...

و یاد بگیرین چسب زدن رو

از ترمیم کننده برای جای بخیه ها استفاده کنین 

یک متکاهایی هستن که نمیزارن گردن کج شه(اسمش یادم رفته) از اونا بگیرید چون باید یک مدت رو به راست دراز بکشین 

خط کانتور دوست دارم،نمیخوام سوراخ های بینیم از روبه رو دیده بشه،خیلی سر بالا نشه ،بعدا افتادگی پیدا ...

قشنگه. چند ماه بعد از عمل طبیعیه که یکم بینی میاد پایین تر 

و اینکه حتما نیمه فانتزی بگین چون طبیعی پشیمون میشی...حالا دوباره فکر کنین. 

یچیزی که خیلی مهمه و باید بگین سوراخ بینی گرد باشه! 

چون خطی زشته.

من خودم نه تیز خواستم نه گرد و بعدش پشیمون شدم و اگه برگردم عقب تیز انتخاب میکنم. اگه تیز انتخاب کردین اوایلش یکم تیزه اما بعدش قشنگ میشه 

اما اینم سلیقه ای هست 

خط کانتور دوست دارم،نمیخوام سوراخ های بینیم از روبه رو دیده بشه،خیلی سر بالا نشه ،بعدا افتادگی پیدا ...

الان اینو به دکترتون قبل عمل بگید+ سوراخ بینی مثلا گرد باشه 

و اینکه شیب ملایم میخواید؟ اونم بگین