2777
2789
عنوان

با وجود بچه چجوری میرید حموم

206 بازدید | 14 پست

سلام ،دوستان بچم نزدیک ۸ ماهشه،چهار دست و پا میره ،میترسم بخوابونمش برم حموم یهو بیدار شه،یه وقتایی میرم با ترس و لرزو میام ولی واقعا نمیشه،شوهرمن شبا دیر میاد 

سری آخر دورشو پر از بالش کردم که اگرم بیدار شد استرس نگیرم ،همش فکر میکنم به راه رفتن که بیفته چجوری برم حموم

شماها چیکار میکردین؟

من هیچی 

همیشه صبر میکردم شوهره باشه بعد برم 

من زیر دوش صدا گریه میشنیدم بعد میپریدم میدیدم خوااابه 🥴

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میذاشتمش جایی که از حموم بتونم ببینمش 

یا درو نیمه باز میذاشتم یا هر چه دیقه یه بار نگاش میکردم

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

همون وقتی خواب بود با ترس ولرز و سریع دوش میگرفتم ودر حموم رو باز میزاشتم تا ببینمش  یا میذاشتم همسر یا مامانم بیان و بگیرنش 

بزرگتر هم که شد میذاشتم داخل وان و خودمو میشستم و بعد بچه رو 

کوچیک ک بود وقتی خاب بود میرفتمالانم گاهی وقتی خابه گاهیم شوهرم‌نگهش میداره میدمباز گاهی هم باهم‌میر ...

البت الان هوا سرده باهم نرین

خاستی میتونی بزاریش تو روروعک حلو تلویزیون کناراشم بپوشونی ک نره

همینک خابه بری هم خوبه دیگ حداقل ی ساعت رو ک خاب هس

روی زمین میخوابوندمش . بعدش هم بچه وقتی میخوابه حداقل نیم ساعت میخوابه . منم سریع حمام میرفتم بیشتر از این معطل نمیکردم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚