2777
2789

کلاس ششمه 

ویاس یا همون ریتالین می خوره جلو اشتهاشو میگبره تا بیاد خونه هیچی نمی خوره 

فقط صبح چند تا بیسکوییت 

یا موز یا مغزیجات میخوره و میره تا ۱ ظهر 

خیلی دلواپسشم  تا کلاس دوم کع کرونا بود الان ۴ ساله همین وضعه 

به نظرتون چیزیش میشه؟

اینم بگم خونه میاد خوب غذا میخوره تا شب   

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

دختر منم بدش میاد عیبی نداره خونه به تغذیه اش برس

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگه وزنش خوبه و افت قند نداره تو مدرسه،پس بیخیال

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر تجویز کرده چهار ساله ربتالبن رو؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ریتالین برا چی میخوره 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

خب پس دقیقتپا نگران چی هستی؟خب همه بچه ها همون بیسکوییت یا میوه میخورن دیگه غدا نمیبرن ک

تا ۱ هیچی نخوره میترسم افت قند بگیره 

اخه ابم نمیخوره حتی 

گفتم نکنه برا مغزش بد باشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برای صبحانه اونم بچه ای که پیش زمینه ای مثل بیش فعالی داره بهتره غذاهایی بخوره که دیرتر هضم میشن و انرژیشون به تدریج به بدن میرسه ، استفاده از وعده های شیرین برای صبحانه حتی موز خیلی توصیه نمیشه ، قمد رو سریع میبره بالا ، بچه هیجانش زیاد میشه و شاید توجه و تمرکز براش سخت بشه و سریع هم قند افت می کنه و بدن بی انرژی میشه ، پروتیین و کربوهیدرات گزینه های بهتری برای صبحانه هستن ، تخم مرغ، نون و گردو با یکم عسل، نون تست و کره بادوم زمینی یکم