simiin مدیر استارتر عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 9690 عنوان بچه ها کسی تو خونه وزن کم کرده و لاغر بشهه 99 بازدید | 17 پست با ورزش و رژیم من خیلی ریزه خواری می کنم نمیدونم چمه حاظرم غذا نخورم ولی ات اشغال بخورمم😑 از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤ 1404/07/05 | 19:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق_پیتزا_ودیزی عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2001 دوستم با فستینگ و حذف شیرینی تو ۸ ماه از ۱۲۰ رسیده ۷۵ خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست
simiin مدیر استارتر عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 9690 وزنم داره روز ب روز بالاتر میره تا دو سال پیش زیر ۶۰ کیلو بودم الان شاید ۷۲ و ۳ 🥲🥲 از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
simiin مدیر استارتر عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 9690 دوستم با فستینگ و حذف شیرینی تو ۸ ماه از ۱۲۰ رسیده ۷۵ جدی؟؟؟منم شیرینی زیاد میخورم ..کلا حذف قند یا فقط مصنوعی؟؟ و ساعت فستینگ مهمه چون ما شبا دیر می خوابیم ضعف می کنمم از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
لیلین44 عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 9811 جدی؟؟؟منم شیرینی زیاد میخورم ..کلا حذف قند یا فقط مصنوعی؟؟ و ساعت فستینگ مهمه چون ما شبا دیر می خواب ... قند مصنوعی حذف کن
taramisa عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 743 دوستم با فستینگ و حذف شیرینی تو ۸ ماه از ۱۲۰ رسیده ۷۵ جان من ؟خدایا به منم کمک کن
عاشق_پیتزا_ودیزی عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2001 جدی؟؟؟منم شیرینی زیاد میخورم ..کلا حذف قند یا فقط مصنوعی؟؟ و ساعت فستینگ مهمه چون ما شبا دیر می خواب ... حذف قند۱۶ ساعت فست خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست
عاشق_پیتزا_ودیزی عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2001 جان من ؟خدایا به منم کمک کن اره بخداتازه دوتا بچه کوچیک پشت سر همم دارهوضعیت مالیم عالیهیعنی بخواد میتونه هر وعده چلوکباب بخوره خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست
simiin مدیر استارتر عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 9690 قند مصنوعی حذف کن اره باید خرما یا موییز جایگزین کنم من اگه قند بهم نرسه روانی میشم از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
taramisa عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 743 اره بخداتازه دوتا بچه کوچیک پشت سر همم دارهوضعیت مالیم عالیهیعنی بخواد میتونه هر وعده چلوکباب بخوره ۵۰ کیلو بودم طی ۵ ،۶ سال شدم ۸۵ انقدر ناراحتم که نگو هرروز میگم رژیم میگیرم ولی نمیتونم
simiin مدیر استارتر عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 9690 اره بخداتازه دوتا بچه کوچیک پشت سر همم دارهوضعیت مالیم عالیهیعنی بخواد میتونه هر وعده چلوکباب بخوره چه همتی ماشاا..من وقتی میخورم شادم این چند ساله برای همین برای شادی دادن ب خودم هی میخورم از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
simiin مدیر استارتر عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 9690 ۵۰ کیلو بودم طی ۵ ،۶ سال شدم ۸۵ انقدر ناراحتم که نگو هرروز میگم رژیم میگیرم ولی نمیتونم منم اینجوریم تقریبا باورم نمیشد یه روزی منم چاق شم از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
taramisa عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 743 منم اینجوریم تقریبا باورم نمیشد یه روزی منم چاق شم چیکارکنیم به روحیه قوی نیاز دارم
عاشق_پیتزا_ودیزی عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2001 چه همتی ماشاا..من وقتی میخورم شادم این چند ساله برای همین برای شادی دادن ب خودم هی میخورم اونم شاد بودتا اینکه شوهرش گفت میخوام زن دیگه بگیرمیکم به خودش اومد لاغر کردالان داره کیف میکنه خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست
عاشق_پیتزا_ودیزی عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2001 ۵۰ کیلو بودم طی ۵ ،۶ سال شدم ۸۵ انقدر ناراحتم که نگو هرروز میگم رژیم میگیرم ولی نمیتونم من خودمم میخوام ۵ کیلو کم کنمالبته میخوام ۱۵ روز روزه بگیرم خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست