2777
2789

یه اکیپ هستن اصلا عفت کلام ندارن با همه ام سر جنگی دارن

پای خورده به کفش یکیشون گذاشته داد و هوار

رفتم بشینم یکیشون با یه لحن بدی میگه هوووو این جا من میشینم میگم خوب این همه میز من یه دقیقه میخوام با رفیقم حرف بزنم 

یهو کشیده میزو برده و هلم داده

اصلاا واقعا احسا گنگ بودت و شاخ بودن دارن

خداروشکر کلاسم داره عوض میشه طی این چن روز راحت میشم

بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...

اکیپ ماهم این شکلیه متاسفانه

ناراحتم از این موضوع ولی کاری از دستم بر نمیاد به جز اینکه خودم مثل اونا نباشم

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

اکیپ ماهم این شکلیه متاسفانهناراحتم از این موضوع ولی کاری از دستم بر نمیاد به جز اینکه خودم مثل اونا ...

آره والا همش میپرن بهم توهین میکنن من جواب نمیدم خودمو میزنم به اونرا

ولی واقعا ناراحت میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکیپ ماهم این شکلیه متاسفانهناراحتم از این موضوع ولی کاری از دستم بر نمیاد به جز اینکه خودم مثل اونا ...

دقیقا من اصلا جوابشونو نمیدم از این کارا که میکنن حوصله درگیری ندارم

از امروزم به خودم قول دادم دیگه اصلا نزدیکشون نشم تا موقعی که کلاسم عوض شه

دقیقا من اصلا جوابشونو نمیدم از این کارا که میکنن حوصله درگیری ندارماز امروزم به خودم قول دادم دیگه ...

من خودم عضویی از اکیپم متاسفانه 

ولی مثل اونا نیستم

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻