2777
2789

این همسایه من ۳۱ سالشه و شوهرش مرده یه بچه ۶ ساله هم داره

اردیبهشت سر اینکه همسایه طبقه بالا هر چی اشغال داشت میتکوند بالکن ما باهاش کنتاکت داشتم 

خونه اون بالکن ندارم پنجره اون باز میشه پایینش بالکن ماعه هررررچی میریخت مستقیم میومد بالکن ما خسته شده بودم از شستن و جمع کردم

خلاصه باهم بحث کردیم منم همسرمو در‌جریان گذاشتم

فردای اونروز که بحث کردیم همسرمو دیده بود گفته بود واییی خانومتون چقدر لحنش تند و تیزه قلبمو شکست و این صحبتا

همسر منم گفته بود خانوم منم حق داره شما لطف کنین از اونیکی پنجره بتکونین زیرانداز هاتونو

خلاصه گذشت دیگه حتی سلامم‌نمیدادیم بهم دیگه

الان این یارو هروقت منو شوهرمو باهم میبینه به اون سلام میده به من نه البته همسرمم جواب نمیده خودشو میزنه کوچه علی چپ

حتی صبح بچشو میبرد مهد همسرمم میرفت سرکار منم نشسته بودم تو ماشین ببره منو خونه مامانم تو پارکینگ به همسرم سلام داده همسرم نشنید ایرپاد داشت با صدای بلند میگه سلام اقای فلانی.

بدم‌میاد از این رفتارش چه معنی داره به من سلام نمیده به شوهرم چند بار سلام میده و نگرانه نشنوه؟

همسرم بنده خدا هروقت میبینه اسانسور طبقه اوناست با پله میره پایین

موندم چیکار‌کنم چی بگم جمع کنه خودشو خونه ما برا خودمونه

لطفا نگین قضاوت و فلان رسما صداشو نازک میکنه سلامممم زهرمارررر

خب چرا با من بحث کردنی عین حیوان صداشو انداخته بود سرش

لایک نکن خواهر منننن  

هدفش اینه که تورو حرص بده 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

با تعریف های تو حس میکنم پیک می هست..

ولی کاش اشاره به بیوه بودنش نمیکردی..

این جور زن‌ها هستن و بیوه بودن یا متاهل بودن و این چیزها باعث نمیشه رفتارشون روادامه بدن یا ندن..

ماکارون هستم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تعریف های تو حس میکنم پیک می هست..ولی کاش اشاره به بیوه بودنش نمیکردی..این جور زن‌ها هستن و بیوه ...

منظورم این بود تنها زندگی میکنه

مادر خودم بیوه هستش!

لایک نکن خواهر منننن  
عجب بی شعوریه. کاش میشد بهش بگی جمع کن خودتو

منتظرم دوباره منو همسرمو ببینه به اون سلام بده اونوقته که حالشو میگیرم

حس بدی میگیرم ازش دست خودم نیس

لایک نکن خواهر منننن  
خب غلط میکنهدهنشو ببنده سلام‌نده

به من چه؟!😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منظورم این بود تنها زندگی میکنهمادر خودم بیوه هستش!

آهان درسته..

بله، منم دقیقا چون چندتا بیوه اطرافم هست، ناخودآگاه برام اینجوری تصویرسازی شد که به زن‌های بیوه و مطلقه یسری برچسب میزنن و...

اما خب این همسایه‌تون کرم داره عزیز...

برنامه‌ات برای جرواجر کردنش چیه؟!

مثلا یه جوری باشه که همسرتون حساس نشه..

ولی در عین حال زنه خودش رو جمع کنه..

ماکارون هستم:)

به تو چیزی نمیگم ک

نه اخه عصبی شدی 

بنظرم حساسیت به خرج نده

این افراد چیزی برای از دست دادن ندارن 

میبینی غیرمستقیم کرم میریزه 

همین که شوهرت بی محلش میکنه کافیه