2777
2789
سخت نیستیه دعا هست بخونی

وااا  😐

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

چجوری بگم

از کسی میخوای بد بگی تو زمینه ای ک میدونی شوهرت حساسه و بدش میاد بگو

مثلا از کثیفی بدش میاد بگو فلانی طفلک خیلی کثیفه نزدیکش میشی بو میده انگار،چرا بعضیا اینجورین؟

چهارتارو اینطوری بگی کم کم چون خودش از درون یه طرف قضیه بدش اومدنه دیگه دفاع نمیکنه کم کم از سرش میوفته

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیشه طرف اونو میگیرم ولی من هرچی تعریف میکنم همیییشه طرفدار من نیس

باور کن براش مهم نیست که طرف اون رو بگیری یا نگیری ، این مسأله اگه برای شوهرت مهم بود برای تو رعایتش میکرد ، بلد نیست این مسأله رو سر فرصت وقتی اصلا موضوعی پیش نیومده باهاش حرف بزن بهش بگو خانم ها نیاز به حرف زدن برای تخلیه شدن دارن من اون لحظه اصلا نه دنبال پیدا کردن مقصرم نه دنبال حل شدن مسأله فقط می‌خوام بگم و خالی بشم ، وقتی باهات حرف میزنم و از کسی ناراحتم و بهت میگم نمی‌خوام قضاوت کنی بین مون من فقط می‌خوام تخلیه روانی بشم و به همدلی نیاز دارم 

حتی اگر فکر می‌کنی حق باهام نیست اینو بدون نیاز دارم حس حمایت ازت بگیرم حس کنم تنها نیستم ،  بعدا خودم منطقی قضیه رو بررسی میکنم و منصفانه تر موضوع رو تحلیل میکنم ولی تا وقتی خشمم خالی نشده نمیتونم این کار رو بکنم نیاز دارم اون لحظه فقط همدلی کنی اگه سختته حتی نگو حق با تو هست یا نیست ولی همدلی خودت رو نشون بده 

مثلا بگو درکت میکنم ، آره ممکنه آدم حس بدی بگیره ، بهتر بود این اتفاق نمی افتاد و و...  با این حرفا من ناراحتیم کم میشه و میتونم منطقی تر موضوع رو بررسی کنم 

بعضی چیزا رو به مرور میتونی تبدیل به قرار داد رفتاری کنی بین خودتون یعنی تو یه چیزی میخوای شوهرت خلاف اون رفتار می‌کنه تو 20% از موضع خودت کوتاه بیای شوهرت هم 20% و به یه رفتاری برسید که هر دو نفر هشتاد درصد از نتیجه راضی باشید 

توی این موضوع هم همینه تو توقع اینو نداشته باش که مستقیم بهت حق بده اونم از موضع خودش که همه حق رو میده به دیگران کوتاه بیاد 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85