2777
2789
عنوان

اقتصاد دانان عزیز

84 بازدید | 5 پست

اونایی که از اقتصاد جامعه به صورت علمی  سردرمیارن 

به نظرتون  ملک و املاک  همون قدر که طلا  داره میره بالا و افزایش داره   ملک و املاک هم افزایش پیدا میکنه  ینی امیدی هس کسی که طلا فروخته رو خونه سرمایه گذاری کرده افزایش پیدا کنه  و ضرر نکنه یا نه بیشترین ضررر کرده و خواهد کرد ؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بعیدهفعلا طلا حرف اول توجهان میزنهملک هیچ وقت اینجوری رشد نداشته و نخواهد داشت

خب طلا بره بالا  نفت و بنزینم گرون میشه  وقتی اینا گرون بشه قطعا زمین و خونه هم گرون میشه درسته ؟

پراید ۱۰ سال پیش ۴ تومن بود خونه هم سال ۹۰،  ۸۰ میلیون بود الان همون پراید شده ۲۰۰ میلیون خونه هم شده ۲ میلیارد پس افزایش داشته  خونه همون قیمت نمونده  طلا و ماشین بقیه افزایش پیدا کنه نرخ طلا این روند افزایش مثل حباب و خواهدترکید مثل دلار که یهو میره بالا این روند طی میکنه بعد یهو میترکه