الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ب این فکرکن که پس فردا هیچکس یادش نیست تو چی گفتی چیکارکردی
میگذره میره همه درگیر زندگی خودشون میشن
تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛. در شبی از تاریخ که این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت.... تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂
می ترسی یه اشتباهی بکنی و تا ابد تو ذهنشون بمونهیا یه رفتاری کردن که تو رو دچار این اضطراب کرده
از بچگی فامیلا و اطرافیانم خیلی مسخره میکردن چون مامان و بابام بی زبون بودن ترس مونده تو جونم که اشتباهی نکنم حرفی نزنم بعد منو مسخره کنن
حتی راه رفتن برام سخت میشه آشنا ببینم حالا دارم رو خودم کار میکنم
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم