2777
2789
عنوان

چرا جاده های شمال انقد شلوغه

215 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

چرا هر وقت میام چک کنم میزنه ترافیک سنگین یا جاده چالوس ک کلا مسدود اکثر مواقع

مگه تابستون و تعطیلات تموم نشد وسط هفته هم اخه میرید سفر کار زندگی درس یا بچه مدرسه ای ندارید

😂😐 واقعا عجیبه از اواسط شهریور همینه وضع تا الان ک تقریبا هفته اول مهرم تموم شد کی خلوت میشه پس 

عاشقم❤️

شمال همیشه شلوغه😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون من پارتنرم میخام بگم بیاد پیشم ببینمش بعد کلی دوری با این شلوغی نمیرسه بیاد ک🤦🏻‍♀️

اگه جوری بیاد که صبح زود تو جاده باشه

خیلی تو ترافیک نمیمونه. غروب و شب خیلی شلوغه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عه یعنی جاده خلوته؟ از کدوم جاده رفتید چه ساعتی رفتید ک خلوت بود؟

ما خیلی جاها رفتیم از فیروز کوه رفتیم از رشت قزوین برگشتیم وقتی از فیروز کوه میرفتیم برگشتنی خیلی شلوغ بود ولی رفتنی نه اصلا شلوغ نبود رشت قزوین هم همینطور برمیگشتیم خلوت بود رفت شلوغ بود چون ما اول هفته رفتیم شنبه تا چهارشنبه واس همین اینجوری بود آخر هفته بری برعکس گیر میکنی تو شلوغی ها دوستامون هم از چالوس اومدم پیشمون گفتن خوب بود

اگه جوری بیاد که صبح زود تو جاده باشهخیلی تو ترافیک نمیمونه. غروب و شب خیلی شلوغه

اره صبح میاد ظهرم برمیگرده تا غروب میرسه به شرطی خلوت باشه همیشه ک اینجوریه 

ولی اون موفع میرد جاده روان

الان نمیدونم زده سنگین جوری نشه بمونه تو جاده تا شب

عاشقم❤️