2777
2789

می خواستم مهد بذارم اما می دونم که همش مریض میشه 

الان هنوز پاییز نشده مریض شد

باید با خودم تموم کنم که وضعم اینه و مهدی در کار نیست

کمک هم ندارم

کسی تجربه ایی داره تو شرایط سخت درس خونده باشه و اوضاع رو مدیریت کرده باشه؟ 

دوست دارم نظراتتون رو بدونم 

خودم این به فکرم رسید که ۴ ، ۵ صبح بیدار شم همیشه تا وقتی خوابه درس بخونم

۳۸ سالمه، دکتری هم دارم از دانشگاه سراسری 

اما همیشه عشق پزشکی بودم

نمی‌تونم فراموشش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بد🥲🥲من کنکوریم و از بچگی دیوانه وار عاشق پزشکیم اما به خاطر سختیش می خواستم کنار بکشم دندانپز ...

هیچ وقت فراموشش نخواهی کرد

من دانشگا تهران درس خوندم اونم‌تا اخرش 

اما باز ولم نمی کنه 

هیچ وقت فراموشش نخواهی کردمن دانشگا تهران درس خوندم اونم‌تا اخرش اما باز ولم نمی کنه

منم از این میترسم 

پزشکی رو دوست دارم اما سد راهم برای پیشرفت میشه

ولی دندانپزشکی با اینکه حسی بهش ندارم باعث جهش بزرگی توی زندگیم میشه 

من دقیقا تو وضعیت شمام پسر دو ساله بدون کمک سال اخر کارشناسیبدون هیچ کمکی برای کنکور میخونمواقعا اگه ...

چطوری می‌تونید؟ 

برنامه یک روزت رو‌ بگو عزیزم 

اگه تمایل داشتید خوشحال میشم خصوصی باهاتون هم کلام بشم حتی 

نظری چیزی پیشنهادی تجربه ایی

یکی از اقوام ما گفت ساعت ۳ بلند میشم میرم توی حیاط که هوا سرده و خوابم نبره تا موقعی که بچه ها بیدار شدن درس می خونم سه تا بچه داره

یکی دیگه هم گفت از ساعت ۱۲ شب به بعد تاجایی که بتونم می خونم

موقعی هم که بچه ها  سرگرم ان میرم توی اتاق می خونم 

۲ قلو داره 

میشه بیشتر توضبح بدی از خودت؟ خوشحالم از اشناییتون🥹

من هم همچنین 😍

من صبح ۸بیدار میشم پسرمم بیدار میشه تا ۹ ۹.۵ صبحانه کارای خونه رو میکنم 

میشینم پای درس تا ۱۲ صبح ها برنامم فیلم اموزشی دو روز زیست دو روز ریاضی دو روز شیمی

بعد پسرم میخابونم نهار میپزم  همزمان هر چی دستم بیاد حفظی باشه میخونم لغت یا عمومیا

بعد ۲بچه بیدار میشه نهار تا ۳.۵جمع جور و ظرف ها رو میشورم 

باز میخونم بعد از ظهر بیشتر تست میزنم 

دم عصر دوباره پسرم میخابونم و میشینم میخونم حدود یک ساعت میخابه وقتی بیدار شه منم شام میپزم شام اکثرا سبک و یچیز اشی میخوریم زود حاضر میکنم  

بعد همسرم از سر کار میاد شام بخوریم اشپزخونه جمع کنم باز م وقت باشه میخونم تا ۱۲ شب که پسرم بخابونم 

اگه خسته باشم خودم هم میخابم خسته نباشم تا ۲درس میخونم

خونه ما کسی مهمون نمیاد خودمونم زیاد جایی نمیریم سعی میکنم خونه رو تمیز نگه دارم جمعه ها کلی تمیزکاری میکنم 

راستی بچه هم اذیتی نداره سرشو گرم میکنم بازی میکنه گاهی وقتا از درس که خسته میشم بهش توجه میکنم پنج دقیقه باهاش بازی میکنم دیگه متوجهه که دارم درس میخونم خودشم میشینه کنارم نقاشی میکشه 

بچه تر که بود اصلا نمیزاشت بخونم  

من هم همچنین 😍من صبح ۸بیدار میشم پسرمم بیدار میشه تا ۹ ۹.۵ صبحانه کارای خونه رو میکنم میشینم پای در ...

عزیزممم 

خدا قوت

اما زندگی من با شما فرق داره

من تمام مدت که دخترم بیداره با من حرف میزنه و ازم می خواد بهش توجه کنم باهاش بازی کنم 

کنارش باشم 

جالبه که پسرتون با خودش بازی می کنه 

و اینکه من دائم مهمون دارم یا مهمون میاد خونمون 

پسرتون چه بازی هایی می کنه که به شما کاری نداره؟