مادربزرگ مادریم زمین داره اونم نه یکی دوتا خلاصه اوضاعش خیلی خوبه بماند ک هیچوقت به خودش تند تند لباس نمیخره، این بشر سال 96 برای 3 تا نوه اش که زایمان کرده بودن 1 میلیون هدیه داد اونموقع پوله 5و6 گرم طلا بود. الان امروز بعد 6 ماه از زایمانم بهم 2 میلیون پول زده😵💫😐 خیلی ناراحتم خیلی بنا به دلایلی من جای دخترشم یدونه هستم و بقیه نوه پسری. اصلا قلبم شکسته ازش. یبارم بهم گف تو پول میخوای چیکار با داییات سر پول دعوا نکن. پول مال دنیاست هیچکس باخودش نبرده منم گفتم اگه اینجوریه ده تا باغ و ده تا زمین خونه داری همشو نمیگم بیا دوتا شو بده بمن گف نهههه جواب داییاتو چی بدم.
Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اتفاقا شبو روز بخاطر مادرم گریه میکرد و 4 تا پسر سقط کرده تا مادرم بدنیا اومده . 6 تا پسر و 1 دختر داشت. میگه چون بچه سقط کردم خدا دخترمو ازم گرفت منم میگم ناراحتی تو برامن پول نمیشه که😐
Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
خیلی توقعت بالاست من از مامان بابام هم همچین چیزی نمیخوام چه برسه مادربزرگ....
4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12 خدایا شکرت... در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘