2777
2789
عنوان

خانمای خوش سلیقههههه کمک

122 بازدید | 8 پست

میخام برا اولین بار خونه تکونی کنم یه ساله عروسی کردم و باردارم[4ماه تمامم]

صفر تا صد کارا رو لطفا بگین

ترتیب کارا رو بلد نیستم اول از آشپزخونه میخام شروع کنم دیوار ها رو با چی تمیز کنم گاز رو چی

ظروف ادویه ها ؟؟و.....

بعدش کی گردگیری کنم مثلا برا سقف و گوشه های خونه و جارو و...چیکار کنم 

خودت تمیز کنی؟تو ماه چهارم؟؟نکن عزیزمکمکی بگیر یا بزار برای بعد زایمان

اخه از خونوادم دورم مادرشوهرمم کلی گرفتاری داره عروسی دخترش نزدیکه دیگه خودم برا حال خوب دلم مجبورم دست به کار شم تمیزی حس خوبی میده بهم 

میخام کم کم هرروز یه جارو تمیز کنم شوهرمم کمک میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه از خونوادم دورم مادرشوهرمم کلی گرفتاری داره عروسی دخترش نزدیکه دیگه خودم برا حال خوب دلم مجبورم ...

نمیتونی از نیرو کمکی استفاده کنی؟

در کل اول از اشپزخونه شروع کنید

بعد اتاق ها

نهایتا سرویس ها و اخر همه پذیرایی

امیدوارم به سلامتی فارغ بشی عزیزم❤️

اول برو کابینتای آشپزخو نه رو بریز بیرون مرتب کن چیزای بدرد نخور اضافیو بریز دور یا تو جعبه بزار انباری جایی،ادویه جاتا شیشه ایه اگه آره بزارشون تو وایتکس کاراتو بکن  

شوینده استفاده نکن💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣 وایتکس و جرم گیر ممنوع تحت هر شرایطی اونا رو خونه نبودی بگو شوهرت بریزه یا برو بیرون کمکی بریزه

مایع ظرفشویی با دستکش فقط میتونی استفاده کنی 

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی