2777
2789

ماکارونی بدون چرخ کرده

تاس کباب

عدس پلو بدون چرخ کرده 

انواع کوکو (البته اگه تخم مرغ نمیخوری کنسله)

فلافل

میتونی قیمه درست کنی بجای گوشت قارچ بریزی 

خوراک لوبیا قارچ

عدسی

اش رشته البته بدون کشک اگه محصولات حیوانی کلا مصرف نمیکنی

باقالی پلو (میتونی بجای گوشت توفو سرخ کرده کنارش بزاری(

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

ماکارونی بدون چرخ کردهتاس کبابعدس پلو بدون چرخ کرده انواع کوکو (البته اگه تخم مرغ نمیخوری کنسله)فلاف ...

منظورم اینه توش سبزیجات باشه نه روغن اینا

الان مریضم هستم اصلا نمیتونم روغنی بردارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منظورم اینه توش سبزیجات باشه نه روغن ایناالان مریضم هستم اصلا نمیتونم روغنی بردارم

خب همه غذاها با روغن درست میشه

مگر اینکه خامگیاهخواری کنید

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

همون خام گیاهخواری منظورمهغذاهای متنوع دلم میخواد

میتونی از میوه ها 

سالادها 

سبزیجات

خرما

کینوا

دانه چیا

جوانه ها

مغزها 

خشکبار

میوه خشک 

اسموتی هم میتونی درست کنی با جو پرک و شیربادام و مغزها و میوه ها