2777
2789
عنوان

یعنی میشه یک روزی منم ازدواج کنم

2680 بازدید | 141 پست

تو این سن امید داشتن یک کم منطقی نیست.

خوشبحال اونا که ازدواج به موقع بچه دار شدن به موقع سرکار رفتن به موقع براشون جور شده.

نمیدونم چه سریه من هر چیزی را تو زندگی با سختی های زیاد بدست اوردم

برعکس اطرافم ادم هایی هستن براحتی به ارزوهاشون رسیدن و در عرض یکی دوسال چندین خواسته اشون برآورده شد.

خدایا کاش میشد منم یک روزی بیام پای این تاپیک بنویسم من ازدواج کردم و بچه دار شدم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من۲۲سالمه از تو ناامید ترم

من از سن شما بفکر ازدواج بودم. دیگه خسته و داغونم. نمیدونم چرا خدا اینهمه سال صدام را نشنید

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

من از سن شما بفکر ازدواج بودم. دیگه خسته و داغونم. نمیدونم چرا خدا اینهمه سال صدام را نشنید

من تازگیا یه شکستی خوردم 

یک ماه نیست هنوز

هم شکست عاطفی بود هم غرور 

دیگه فکر نکنم ذره ای امید به ازدواج داشته باشم تا ابذ

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

والا با این قیمت دلار و وسایل جهیزیه

من یکی کاش ازدواج نمیکردم. 

بدن ضعیفی دارم نمیتونم برم کارخونه کار کنم . 

کار دیگه ای هم فعلا پیدا نکردم 

حالم خیلی بده 

سه ساله نامزدم چیز خاصی نتونستم بخرم 

آزمون استخدامی دادم قبول نشدم با اینکه ۲ ماه وقت گذاشتم 

هیچ وقت هم دلم بچه نمیخواد 

چرا بیارمش مثل من از حرص و جوش پیر بشه