2777
2789

اگه یادتون باشه من چند روز بیش یه تابیک در این مورد زدم اگه نخوندین مطالعه کنین خوب بریم سراغ داستان 

دوست من همون شب تابیکم کل وسایلشو تو یه ساک جمع میکنه ساک و میندازه بایین تا بسره برداره بعدشم بسره ماشین و میاره زیر بنجره دختاره از بالا اویزون میشه بارو میزاره رو سقف ماشین میاد بایین سوار ماشین میشن د برو که رفتیم 

خلاصه بسر این و میبره خونه اش تو یه شهری که سه ساعت از ما فاصله داره کارشو باهاش انجام میده و متاسفانه بسره بی دی اس ام داشته و به شکل وحشیانه ای رابطه رو برقرار میکنه بع طوری که دختره کل سینه و گردنش کبوده کل بدنش بر از زخم سیگارو رو سر شونه هاش خاموش میکرده 

بعد از دو روز تجاوز وحشیانه دختره رو میاره با سرو شکل ناجور و لباس های کهنه جلوی در خونشون ولش میکنه و فلنگ و میبنده الان دوست من مونده با روح و روان داغون جای زخم های بدترین تجربه عمرش رد کمربند های باباش روی کمرش و خانواده ایب که از شرم سرشون نمیتونن تو محل بالا بیارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاتا با معرفت و وفادارن این ک ...نی بوده لات نبوده اصلا و خاک تو سر دوستت چرا باهاش فرار کرده 💔💔

دقیقا

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

رمان زیاد میخونی؟ رو قوه تخیلت خیلی اثر گذاشته 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

لاتا با معرفت و وفادارن این ک ...نی بوده لات نبوده اصلا و خاک تو سر دوستت چرا باهاش فرار کرده 💔💔

لات ارازل اوباش بود نه از اون مشتیا کلا21سالش بود 8بار گرفته بودنش تابیک قبلیم هست حتی دختره رو قبل از فرارشون موقغ دوستی کتک میزنه

نتیجه ی اعتماد ب پسر جماعت:

اره بخدا.مث من ک با ی پسره بودم زمانب ک اومدم ازدواج کنم اومد ب خاستگارم گفت و زندگبمو خراب کرد

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻