2777
2789
عنوان

پشت کنکوری ها نصیحتم بکنید

50 بازدید | 14 پست

میشه از تجربه هاتون بگیید؟نصیحت هایی که دارید 

خدایا هزاران بار شکرت🙂‍↔️میشه یه صلوات برای رسیدن  هدفام بفرستید؟مرسی زیبا ها🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی کاغذ یه عالمه برای خودم نوشتم قبلا.  پیدا کردم عکس میفرستم برات. مال چند ماه قبله

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

منابع کنکور تیر:

یه قلم و کاغذ بردارید برای فرداتون استراتژی مدیریت جلسه بنویسید طبق اهدافی که دارید!
مثلا میخوای تعهدی پزشکی قبول بشی خب تو میدونی میانگین ۳۰ بزنی با نهایی ۱۹ و نیم قبول میشی.
پس طبق این و طبق تسلطی که روی درسا داری بیا بنویس که:
من فردا میخوام برم سر جلسه، مثلا از ۴۵ تا سوال زیست به ۱۸ تا تست فقط پاسخ بدم(۴۰ درصد)
برای فیزیک کافیه به ۹ تا سوال درست جواب بدم(۳۰ درصد) و بعد اینکه ۹ تارو تونستم از بین ۳۰ تا تست سلکت کنم و جواب بدم، میرم سراغ درس بعدی یعنی شیمی.
حالا توی شیمی هدفم حل ۱۰ تا تسته(۳۰ درصد) اول بگردم دنبال سوالات حفظی و مفاهیم آسون که چند موردی هم نیستن، خب الان ۵ تارو مثلا حل کردی. حالا بگرد دنبال مفاهیم ۴ موردی که محاسبات توش نداره. مثلا ار اینجام ۳ تا تست تونستی بزنی. حالا برو سراغ ۲ تا از مسائل آسون. آفرین تا الان به ۱۰ تا تست دست پیدا کردی و ماموریتت تموم شده و خیالت راحته.
یه نگاه به تایمت بنداز. احتمالا ۱۰ دقیقه هنور وقت داری. برگرد دفترچه فیزیکت احتمالا درس آسونیه و میتونی ۳ تا تست دیگه میدا کنی که برسی به ۴۰ درصد.
اینارو که بگردی پیدا کنی تقریبا ۳ دقیقه دیگه داری حالا برو شیمی سعی کن ۲ تا هم اونجا پیدا کنی بزنی... مراقب میاد دفترچه رو بگیره ازت. اطلاعاتت رو اول دفترچه یادداشت نکن. بگو ببخشید یادم رفت اطلاعاتم رو یادداشت کنم. شاید بتونی اینجا هم وقت اضافه بخری!
به همین منوال برای درس ریاضی.
هدف بذار واسه ۶ تا سوال اول (یعنی ۲۰ درصد) اول برو بگرد دنبال عدد گذاری ها و سعی کن اونارو پیدا کنی بزنی(بلا استثنا تماااام کنکورا حداقل ۲ تا تست رو دارن که تو بتونی عدد بدی) بعدش طبق تسلطت برو بگرد سراغ مباحثی که بلدی و بزنشون
پیشنهاد خودم تستای آسون معمولا ایناست : حد صفر صفرم و هوپیتال زدن / پیوستگی / مشتق پذیری / آمار(شاید طولانی باشه ولی میشه حل کرد) / تالس عادی / امروز مثلثاتش آسون بود شاید فردا هم یکی دو تا مثلثات آسون بدن / لگاریتم و نمایی / احتمال کل دوازدهم
بعد اینکه به این ۲۰ درصد رسیدی برو سراغ زمین و ادامه ماجرا مثل دفترچه قبلی....

من تازه قبل کنکور باهاتون آشنا شدم و همین راهکار رو انجام دادم واقعا جوابه ،هرچند که درصدای خوبی نمیارم

امااگه میشه یه استراتژی واسه تیر بزارید هرچه زودتر

روی آزمون جامع ها و کنکور ها  این تعداد سوال را به صورت بدون غلط و بدون بی دقتی و بدون استرس و عجله پیاده کنم حتما

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

روی کاغذ یه عالمه برای خودم نوشتم قبلا. پیدا کردم عکس میفرستم برات. مال چند ماه قبله

عزیزم میشه بفرستی؟و تجربیاتتو الان بگی بهم 

زود شروع کن. درسایی که ضریب بیشتری دارند رو بیشتر وقت بزار. مقایسه نکن خودتو.

شروع میکنم بخ خوندن چندتا مشکل دارم اول زود بیدار شدن دومم استمرار

منابع کنکور تیر:یه قلم و کاغذ بردارید برای فرداتون استراتژی مدیریت جلسه بنویسید طبق اهدافی که دارید! ...

خیلی ممنونم

ببین صبح زود بیدار شدن خیلی مهمه. چون کنکور صبح زوده مغزت باید عادت کنه صبح زود زیست جواب بده. من خیلی از سوالا رو بلد بودم ولی مغزم صبحا قفله برا همین نتونستم خیلیاشو جواب بدم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم❤️‍🩹

شک دار نزن ب هیچ عنوان مگر اینکه دلیل پیدا کنی . 

ببین صبح زود بیدار شدن خیلی مهمه. چون کنکور صبح زوده مغزت باید عادت کنه صبح زود زیست جواب بده. من خی ...

چجوری انجامش بدم ۹ بیدارمیشم

چجوری انجامش بدم ۹ بیدارمیشم

شبا چند میخوابی؟ زود بخواب به زور هم شده بیدار شو. چون باید دهنت به صبح زود عادت کنه. پشت کنکوری هم هستی دیگه دردسر مدرسه رو نداری

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم❤️‍🩹