2777
2789
عنوان

خیلی استرس دارمممم کمککک

154 بازدید | 14 پست

من چند ماه پیش رفتم سونو گفت  سنگ ۶ میلی کلیه راست و ۴ میلی کلیه چپ داری🤕🥺

بعد نه دکتر سونوگرافی نه دکتر کلیه هیچکدوم بهم نگفتن خطرناکه و ...حتی دکتر کلیه بهم برای دفع دارو نداد فقط برای درد بهم دارو داد😑(از یکی از پرستارای آی سی یو شنیدم بین این چندتا دکتر این بهتره مثلااا😑😑)

منم خب نمیدونستم انقدر خطرناک و جدیه قضیه الان یکم سرچ کردم تو گوگل دیدم خیلیا دفع نشده و رفتن سنگ شکن و اگه دفع نشه عوارض جدی داره و...من الان ترسیدمممم☹☹

بعد پس فردا میخوام برم سونو باز ولی از استرس اینکه بزرگتر شده باشه حالم بده🤕🤕

به نظرتون میتونم خودم دفع کنمم؟بعد سنگ شکن و روش های درمانی دیگه خیلی درد دارن؟اگه گفت باید انجام بدم چی خبببب😢😢🥺

به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍

استرس نگیر خودخوری نکن تلقین نکن بهش فکر نکن خودتو داغون نکن فکر ذهنتو آزاد و رها کن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

استرس نگیر خودخوری نکن تلقین نکن بهش فکر نکن خودتو داغون نکن فکر ذهنتو آزاد و رها کن

سخته ولی باشه😢🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سخته ولی باشه😢🥰

میشه و میتونی کافیه بخوای 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مرسی🙏

در خدمتم 

سلام عزیزم مشکلی نداره سایزشم بزرگ نبوده

مهم اینه که الان درد نداری خدا رو شکر 

فقط رژیمتو رعایت کن

اکثر سنگ های کلیه جنسشون کلسیم اگزالاته و باید ویتامین سی و سبزیجات و میوه و مایعات بخوری به جاش گوشت قرمز و نمک و چایی غلیظ و آجیل کمتر بخوری.

بدنت کم آب بشه اذیت میشی

برو سونو بعدش سونو تو ببر پیش متخصص ارولوژی

حتی اگر سنگ شکن هم بخواد درد نداره

دفع خود به خودی سنگ درد داره

سلام عزیزم مشکلی نداره سایزشم بزرگ نبودهمهم اینه که الان درد نداری خدا رو شکر فقط رژیمتو رعایت کناکث ...

سلامم😍

خدا خیرت بده خیلی آروم تر شدم🥰

درد دارم چند روزه اما مسکن میخورم فوری🥺

سلامم😍خدا خیرت بده خیلی آروم تر شدم🥰درد دارم چند روزه اما مسکن میخورم فوری🥺

عزیزمممم

اگه درد داری ممکنه در حال دفع باشی

کجای شکم یا پهلوت درد داره؟ به جایی هم تیر میکشه؟

مایعات بخور

عزیزمممماگه درد داری ممکنه در حال دفع باشیکجای شکم یا پهلوت درد داره؟ به جایی هم تیر میکشه؟مایعات بخ ...

😘😘

پهلوهام هست...اره هم درد داره هم تیر میکشه

خدا کنه بیفته تموم بشه😅🤕

سنگ های تا ۵ میل به احتمال زیاد خود به خود دفع میشن ولی سنگ های ۵ تا ۹ میل احتمال دفع خود به خودیشون ...

یکیش ۶ مال من🤕

😘😘پهلوهام هست...اره هم درد داره هم تیر میکشهخدا کنه بیفته تموم بشه😅🤕

سابقه ی بیماری نداری؟

عفونت ادراری؟

بارداری؟

شیردهی؟

مشکل معده؟

مسکن میخوری معده ات اذیت نمیشه؟

مشکل هموروئید یا شقاق؟

سابقه ی بیماری نداری؟عفونت ادراری؟بارداری؟شیردهی؟مشکل معده؟مسکن میخوری معده ات اذیت نمیشه؟مشکل همورو ...

نه فقط همین سنگ هست

بعضی اوقات...رفلاکس معده دارم فقط

نه هیچکدوم

سابقه ی بیماری نداری؟عفونت ادراری؟بارداری؟شیردهی؟مشکل معده؟مسکن میخوری معده ات اذیت نمیشه؟مشکل همورو ...

شما تجربه سنگ کلیه و دفع نداشتی؟

به نظرت یا طناب زدن و مایعات خوردن میفته؟😢شرایط پیاده روی ندارم تا مدت طولانی💔