2777
2789

دوستان سلام 

میشه ازتون خواهش کنم از تجربه هاتون از هرچیزی که میدونید شانس قبولی رو بیشتر میکنه کلا هرچی که میدونید کمکتون کرده تورو خدا بگید من کنکوری ۴۰۵ هستم و صفرم و میخوام از همین برج شروع کنم به خوندن و هیچی نمیدونم لطفا کمکم کنید

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

ع یزم من اطلاعی ندارم راجب فرهنگیان 

اینجا یه دوستی داشتم فرهنگیان قبول شد

اون پایه ش صفر بود

از بهمن شروع گرد و صد شو واقن گزاشت حتی گوشی رو کلن گزاشت کنار

یه عالمه خودکار تموم گرده بود انقد نوشته بود

الان ک مهره عالیه برا شروع

فقط بخون ببین گسی ک میخونه تلاش میکنه امکان نداره قبول نشه

خیلی زمان خوبی هم داری

اگه واقن میخای بخونی

از همین امروز برنامه بریز و شروع کن

به پایه صفرت هم نگاه نکن

دوست من زیر صفر بود

فقط شروع کن همین

من زیاد نمیام سایت 

شاید خدا خاسته الان بیام و اینارو بگم بهت

موفق باشی عزیز دلم

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

من قبول شدم بعد قبولی به دلایلی انصراف دادم 🥲

بنظرم نهایی ها رو باید عالی بدی .

توی دروس تخصصی رشته خودتم سعی کن میانگین ۴۰ درصد از هر درسی بزنی .برای نهایی از سوالات سالای قبل کمک بگیر .

تست خیلییی زیاد بزن هرچقدر بیشتر بهتر چون با سوالا اشنا میشی و سر کنکور خیلی کارت راحت میشه 

برلی درسای که خوب نیستی فیلم نگاه کن .اگ رشتت انسانیه اقای خاکساری .بهشتی .فلاح عالین .یه مدت گوشی بزار کنار .مهمونی و ..تعطیل تمرکزت فقط درست باشه 

عضو بسیج شو .

اینو یادت باشه ملاک دعوت به مصاحبه فقط کنکورته 

اونجا نهاییا تاثیر ندارن .تازه بعد مصاحبه نهایی ها اعمال میشن .بعد اینکه اطلاعات مذهبیتو بالا ببر .راهپیمایی و ..برو حتما .راجب نماز جمعه و جماعت همه چیو کامل بلد باش .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.