2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فقط به من بگو کسی که برج دوازده پارسال بی بی چکش مثبت شده توی ۷ ماه چجوری بچه ۹ ماهه دنیا اورده ...

نمرده تو شکممه

برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️

کی دفنشو گف اون دنیا منطورمه

بچه های کوچیکی که فوت می شن اون دنیا پیش حضرت فاطمه هستن و ایشون ازشون نگهداری می کنه تا وقتی مادر بچه بره اون دنیا و بعد بچه رو تحویل مادرش می دن! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه های کوچیکی که فوت می شن اون دنیا پیش حضرت فاطمه هستن و ایشون ازشون نگهداری می کنه تا وقتی مادر ب ...

:(

برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️

آخه من هرچی میبینم و درک میکنم اصلا نمیتونم با بهشت و جهنم ارتباط بگیرم

اتفاقا من خیلی زیاد در مورد تناسخ و بودایی کتاب خوندم و تحقیق کردم.  تهش می بینی یه نظریه بوده که قدیم یه نفر گفته و بعد یه عده قبول کردن و مدام شاخ و برگش دادن!

باز فلسفه اسلامی هر تفکر و نظریه اش وقتی به عقب برگردی همه اش به ایات قران و کلی حدیث از ائمه‌ می رسی 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

خوب شد گفتی من روحشو گفتم

بیا منو بخور

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
دفع می شه که بخار نمی شه بالاخره داخل اون جفت. جنین هست که باید جنین بیرون اورد و جدا دفن کرد. ولی ...

بستگی داره چند هفته باشی من خودم۷ هفته سقط کردم نیازی هم به این کارها نبود اگه زود سقط کنی دیگه چیزی نمونده بخوای درش بیاری 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
نمیبینین مادر داغدار هست ؟هرچند براتون هییییچ اهمیتی نداره فقط هدفی رو که دارین دنبال میکنین

چی میگی چرا یقه مردمو  میچسبین

کی داغداره یه سوال پرسید  داغی ندیده 

دختر پاییزم🍂