2777
2789
عنوان

خسته شدم ازدست شک های شوهرم.

2212 بازدید | 57 پست

چندوقت پیش بی هیچ دلیلی برگشت بهم گفت فقط من بهت محرمم وقتی جایی میریم حدوحدودخودت روبدون.دیگه آرایش نمیکنی ها.بایه لحن بدی گفتش.الانم مادربزرگم بیمارستان بستری مامانم رفته پیشش منم خونه مامانمم خواهرزادم اومده پیشم تنهانباشم.الان زنگ زده میگه کجایی خوابی یابیدار؟ داری چیکارمیکنی؟ درصورتی که ساعت یازده ونیم بهش پیام دادم گفتم میخوام بخوابم.خیلی ناراحتم اصلانمیدونم دلیل این شک های بی موردشوهرم چیه..همش تاتنهامیشیم میگه یکی ازهمکارام زنش بایه مردی بود.یافلانی به شوهرش خیانت کرده.ازعیدتاحالااینجورشده اعصابموخراب کرده نمیدونم چیکارش کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مگه از من چیزی دیدی؟ بگو با این حرفا حیثیت منو زیر سوال میبری! بگو اونایی که خیانت میکنن حتما شوهراشون ریگی به کفششونه تو که به خودت اعتماد داری این فکرای چرند رو نکن اعصاب منم خورد نکن

نه 4ساله عروسی کردیم.

منم شوهرم اینجوری ولی داره بهتر میشه.یعنی از هرلحاظ فکرشو کنی بهش اطمینان دادم.جاییبرا شک نزاشتم براش.یه حرفایی میزنه بخدا ادمو دیوانه میکنه.همش گیییییر اعصابمو خورد میکنه.فکر میکنه همه پسرای دنیا چشمشون دنبال منه

حتما چیزی دیده اطرافش بدبین شده.تو به شکش دامن نزن

چطوردامن نزنم.گفت میریم خیابون سرتوبندازپایین نگاه نکن یه بارسرموانداختم پایین نگاه نکردم پام گیرکردبه جدول داشتم باسرمیخوردم به زمین گفت آرایش نکن نکردم فقط مدادمیکشم.گفت لباس بلدبپوش پوشیدم تاروی زانو.آخه من چیکارکنم دیگه 

شايد خيلي دوستت داره و اين حس كه ممكنه تنها بشه باعث مي شه اينجوري رفتار كنه باهاش حرف زدي

الان بهش گفتم ازدستت ناراحتم چرااینجورگفتی مگه بهم شک داری.میگه فقط میخواستم بیدارت کنم آخه ساعت یک؟؟