2777
2789

ولي خوب يه لحظه است گفتن لابد نزديكه أمنه كسي فكر نميكنه برا بچه خودش پيش بياد

اينجا كسي كه بچه باز باشه شانس بياره پاش به زندان نرسه چون تو خود زندان همون ادماي خلافكار دزد قاتل دمار از روزگارش در ميارن

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

عبارت "آزار و اذیت" برای جنایت وحشتناکی مثل "تجاوز" خیلی سبک و مضحکه. نمی دونم چرا رسانه ها اصرار دارن از این کلمه ی مسخره استفاده کنن. 

تو جامعه بیمار بود، هست و خواهد بود. تنها کاری که از دستمون بر میاد اینه که چهار چشمی مواظب بچه هامون باشیم.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک بر سر اون خانواده بی مسولیت که دختز بچزو میفزستن نون بخره تو این جامعه کثیف و مسموم ایران

ولی اکثریت مشهدیا بچه های کوچیکشون میفرستن تنهایی خرید ..من مشهد  زندگی میکنم و این موضوع خیلی برام ناراحت کننده س ...

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
تقصیر پدر و مادراس هم اتنا هم بنیتا تو‌تمام جریانا مقصرن، بابا الان ۵۰ سال پیش نیست بچه رو ول کنی ت ...

بنیتا طفل معصوم تو ماشین خواب بود ماشین رو دزدیدند پدر و مادرش تقصیری نداشتند

ولی اکثریت مشهدیا بچه های کوچیکشون میفرستن تنهایی خرید ..من مشهد  زندگی میکنم و این موضوع خیلی ...

تازه تنهایی می فرستند پارک بازی اولین جایی که مریضای جنسی حتما حضور دارند

بنیتا طفل معصوم تو ماشین خواب بود ماشین رو دزدیدند پدر و مادرش تقصیری نداشتند

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

پدرش که ولش کرده تو‌ماشین بره در خونه رو ببنده بی تقصیر بوده؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐

اینکه خیلی خطرناک تر از بقیه بوده کارش

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 پدرش که ولش کرده تو‌ماشین بره در خونه رو ببنده بی تقصیر بوده؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐 ...

عزیزم ماشین رو می خواست ببره تو پارکینگ رفت در رو بازکنه تو یک دقیقه ماشین رو دزدیدند این ممکنه واسه هر کسی پیش بیاد و نشون میده کلا یک ثانیه هم از بچه هامون غافل نشیم

عزیزم ماشین رو می خواست ببره تو پارکینگ رفت در رو بازکنه تو یک دقیقه ماشین رو دزدیدند این ممکنه واسه ...

بله دیگه ، همینم اشتباه پدر بوده دیگه، نباید بچه رو ول کنه بره در پارکینگو بار کنه، در ماشینو باز بذاره بچشو اول ببره تو واجب تره یا ماشین؟؟؟ 

برای هر کسیم پیش نمیاد، من خیلی از پدر مادرارو دیدم که خیلی دقت دارن به این موضوع

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹