2777
2789

اصلا شوگر ددی و شوگر مامی مخصوصا شوگر ددی بشدت خیلی زیاد نرمال شدی یعنی طرف خیلی راحت میاد میگه این شوگر ددیمه یا انو برای شوگر ددیم گرفتم دوست خودم ۱۸ سالشه با یه آقای ۴۰ ساله پولدار دوست شده یا حتی ازدواج و دوستی پسر های کم سن با زنای سن بالا پسر دوست بابام ۲۵ سالشه با یه خانم ۴۸ ساله نامزد کرده و قراره ازدواج کتم خانوادشم کاملا راضین زنه خیلی پولداره خوشبختانه یا متاسفانه توروخدا نرمالایز نکنید این چیزا واقعا عجیبه بخدا.

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣شاید باورت نشه ولی سمت ما ندیدم اینارویک نفرم ندیدم شوگر ددی و شوگر مامی داشته باشهبنظرم تو تهرانن ...

نه بابا من تهران نیستم اصلا باشم کی حاضر میشه پسر ۲۵ سالش با یه زنه ۴۸ ۴۹ ساله ازدواج کنه آخه؟؟بخاطر پول؟؟؟

اصلا نمیدونم مامان پسره به اون حساسی چطور راضی شدههههههه😐😐

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

از کجا پیدا کرده شوگر ددیشو🗿

من نمیدونم والا همکلاسی بودیم دو سال پیش از این دختر های ول و چل بود گفتم این یا معتاد میشه یا بدبخت چند روز پیش توی لندکروز دیدمش تف تو این شانس خرابا شانس دارن بخدااااا طرف براش لندکروز خریده🗿💔

خدا رو شکر من در میان افراد غیر نرمالایز 😐زندگی میکنم

منم الحمدلله