2777
2789

خانما تم خونه من طوسیه .حس میکنم خونم سرد و بی روحه .از طرفی ۴ ساله جهیزیه گرفتم امکان عوض کردن وسیله ها رو ندارم .برای با روح و رنگ و رو دیده شدن خونه چیکار کنم؟

مثلا چه رنگ اکسسوری بخرم یا کلا دیک 😂🤦‍♀️

راهنماییم کنید ممنون میشم .هنوزم دوس دارما رنگ طوسیو ولی میخام یکم گرما بدم به خونه .چی میاد باهلش بنظرتون 

ماچ به کلتون😂😘

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اگه دوباره ازدواج میکردم طوسیو انتخاب میکردم میدونه چرا نه چرک میشه نه کثیف میشه نه میخوای بندازی وایتکش پلاستیکیارو خیلی خوبه عقل الانای عروسای الان خیلی خوب کار میکنه

طوسی خالی رنگ بدیه خیلی بی روحه باید ترکیب شه با گلبهی یاسی یا بنفش یا طلایی چیزی

سرویس چوبم نوار طلایی داره .

کابینتام سفیدن .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

منم اگه دوباره ازدواج میکردم طوسیو انتخاب میکردم میدونه چرا نه چرک میشه نه کثیف میشه نه میخوای بنداز ...

من فرشم حالت طوسی فیلیه .سرویس چوبم طوسی روشنه 

پلاستیکم ترکیب طوسی و صورتی 

یکی رو دیدم تم خونه اش قرمز و طوسی بود خیلی قشنگ بود😍میتونی چیزای قرمز بزاری خونه ات یکم رنگ بگیره� ...

جدی ؟؟ منم این فرش لاکی رو با حاشیه طوسی سفید گرفتم با تم طوسی خونه خوبه پس؟؟آخه هنوز فرشا به دستم نرسیده

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

از گل ها طبیعی استفاده کن کوسن ها با رنگ تناژ گرم

راس میگی👌❤سعی میکنم یه تغییراتی بدم‌.

جدی ؟؟ منم این فرش لاکی رو با حاشیه طوسی سفید گرفتم با تم طوسی خونه خوبه پس؟؟آخه هنوز فرشا به دستم ن ...

من که پسندیدم بنطرم خیلی قشنگ میشه خونت