2777
2789
عنوان

تبریک تولد زنداداشم به من😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2035 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دوستان من نمیخوام بگم من خوبم یا چیز دیگه

ولی به این اعتقاد دارم آدم تا خوبه نکنه خوبی نمیبینه

من ۹ سالم بود تقریبا که داداشم ازدواج کرد

الان هم تولد۲۲ سالگی خودمو ۲ سالگی بچه هامه و منو زنداداشم همیشه تو این مدت با هم مث دوتا دوست و خواهر و شاید بشه گفت مادرو دختر بودیم

توروخدا روابطتون رو با عروسا و خواهرشوهرا خوب کنین دنیا دو روزه😘

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

تولد خودت با بچه ات یه روزه؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
مشخصه الان رو ابر هایی ها..😀😀😀 انشاالله که همیشه با هم خوب و خوش باشین

اره😂

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
تولد خودت با بچه ات یه روزه؟

نه گلم بچه هام هجدهم تولدشون خودم ۲۲ چهار روز اختلاف داریم ولی با هم میگیریم جشنامونو

مگه کی ازدواج کردی که میگی بچه هام؟!🤔

دوقلو دارم عزیزم

۲۰ روز بعد از عروسیم تولد ۱۷ سالگیم بود😂

یه کیک دو طبقه سفارش دادم

رو طبقه پایین یه ۲۲ میزنن واسه خودم

طبقه بالا ۲ میزنن واسه بچه ها😁 کیکمون اینجوریه ولی تاجش با این فرق داره رنگشم قرمزه

دوقلو دارم عزیزم ۲۰ روز بعد از عروسیم تولد ۱۷ سالگیم بود😂

عزیزم خدا حفظشون کنه 😍😍😍😍

الان پنج سالشونه؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
عزیزم خدا حفظشون کنه 😍😍😍😍 الان پنج سالشونه؟

نه گلم دوسالشونه

خدا حفظ کنه بچه ها رو و به خودت هم سلامتی بده ان شاءالله بدور از هر مشکلی سالهای سال با عروستون شاد ...

ممنون عززیزم😗