2777
2789

من خوشم نمیاد

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من به خاطر تجربه قبلیم

تو آپارتمان فعلی مون با همسایه ها فقط سلام و احوال پرسی داریم و خیلی هم راحتیم

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مجتمع با همسایه ها کمی دوست شدیم اخیرا. یعنی سر بازی بچه ها شد که هوای داغ تابستان که تموم شد رفتن پایین برای بازی و با هم کمی دوست شدن، خانوما هم کم کم اومدن اونجا نشستن و صحبت و روابط نزدیک شد کمی.

الان کمی خسته شدم من از روابط با همسایه ها. حس میکنم صمیمیت بخواد زیاد باشه، تو خونه و حریم خودم احساس آرامش ندارم دیگه. اون حس کسی کاری به کارم نداشته باشه رو دیگه ندارم انگار. چالش پیش میاد تو روابط بچه ها، خود بزرگترا. اصلا دوستش ندارم شرایطو. اولش باحال بود و تنوع بود، بچه بهش خوش میگذشت، الان برام خیلی خسته کننده شده. بدگویی ها شروع شده، این پشت اون یه چیزی میگه، اون خبر میاره فلانی پشت تو چی گفته، خلاصه دوست نداشتنیه جو برام.

از یه طرف باید حریف بچه بشم که می بینه همه تو پارکینگن و تنهاست خیلی دلش میخواد بره، تنها هم هست دخترم. چند روزه براش قانون گذاشتم که مثلا ما فقط اینقدر میتونیم پایین باشیم. بعدش میایم بالا.

از اون طرف میای بری همسایه ها هی میگن بشین بذار بازی کنه، یا کلا نری هی میگن چرا نمیای. کلاس میذاری یا..

خلاصه که چالش کمرنگ کردن دوباره روابط رو دارم فعلا.

امیدوارم با سرد شدن هوا راحت تر کمرنگ بشیم!

خونه مامانمم همینجاست. یعنی پاشم اونجا هم برم بچه ها میان اونجا دنبال دخترم.

یه دور ظهر‌میرن بازی، یه دور شب. من فعلا قانون نیم ساعت برای دخترم گذاشتم. ولی همینم حوصله شو ندارم دیگه

من به خاطر تجربه قبلیم تو آپارتمان فعلی مون با همسایه ها فقط سلام و احوال پرسی داریم و خیلی هم راحتی ...

تعریف کن برامون.

منم همسرم اولش یه حس ترسی داشت که من و بچه میریم زیاد، حس ترسشو درک نمیکردم. الان چندهفته گذشته تازه خودم احساس بدی پیدا کردم

چی بود تجربه قبلیتون

همسایه وقت و بی وقت زنگمونو میزد اومدنها و رفتنهاش کل برنامه زندگیمونو بهم ریخته بود و جدا از اون از تمام جزییات خونه و زندگیت سر در میارن 

به نظر من رفت و آمد کردن با همسایه ها چیز خوبی نیس

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

همسایه وقت و بی وقت زنگمونو میزد اومدنها و رفتنهاش کل برنامه زندگیمونو بهم ریخته بود و جدا از اون از ...

اهان فک کردم منظورتون این بود که باید رفت امد زیاد داشته باشه...منم همه ی کوچمون باهم صمیمین میرن خونه هم سر از زندگی هم درمیارن من باهاشون خوبم گاهی هم صحبت میکنم باهاشون تو کوچه ولی نه خونشون میرم نه دوس دارم بیان چون خیلی تو زندگی بقیه سرک میکشن خوشم نمیاد

همسایه وقت و بی وقت زنگمونو میزد اومدنها و رفتنهاش کل برنامه زندگیمونو بهم ریخته بود و جدا از اون از ...

حالا همسایه های من محترم بودن. مزاحمتی کسی نداره برای کسی. بیان در خونه بزنن نیست. ولی واقعا یه روز حوصله نداری میای رد بشی هستن دیگه نشستن، میگن بیا و اینا. یا بچه ها ول نمیکنن میان دنبال دخترم.

منم به هیچ وجه حاضر نیستم بچه رو تنها بفرستم. گاهی هم با باباش می رفت البته. جدیدا خانوما هستن حس خوبی هم ندارم همسرم بچه رو ببره برای بازی

ما خونمون آپارتمانی نیست با همسایه که جفتمونه رابطمون پرنگ شده ..‌‌منم بدم اومده ولی خوبیش اینه بچم همبازی داره اونم بچش دایما خونمونه غذا میخوره شب تا دوازده اینحاست ....گاها بچم می‌ره خونشون ولی خب در کل بنظرم اول بهتر بود  

ما خونمون آپارتمانی نیست با همسایه که جفتمونه رابطمون پرنگ شده ..‌‌منم بدم اومده ولی خوبیش اینه بچم ...

آره از بس بچه ها تنهان آدم همچین کاری میکنه دیگه. منم قبلا خوشم نمیومد روابط نزدیک بشه. با اینکه خودمم خیلی تنهام. ولی الان یه ماهه به خاطر بچه این شکلی شده. ولی دیگه حوصله ندارم حس بدی دارم.

باید فکری برای بچه بکنم کلاس و خانه بازی و بیرون، مشغولش کنم عادتش از سرش بیفته دوباره

آره از بس بچه ها تنهان آدم همچین کاری میکنه دیگه. منم قبلا خوشم نمیومد روابط نزدیک بشه. با اینکه خود ...

من تازه امسال کلاس اول امیدوار بودم حذف بشه ولی فعلا نشده ولی خود ب خود کمتر میشه