2777
2789
عنوان

واقعا خوشحالم که تابستون تموم شد

83 بازدید | 10 پست

خیلی تابستون گرمی بود،برقم میرفت وسط ظهر قشنگ از گرما کباب میشدیم.روزاشم که طولانی بود آدم نمیدونست تو بی برقا و گرما دقیقا چیکار کنه‌‌.فقط میوه هاشو خوشم میاد وگرنه اصلا تابستونو دوست ندارم😑

سلام به پائیز😍به هوای خنک و سرد،به هوای بارونی و عطر بارون سلام😌سلام به میوه های خوشمزه پائیز،سلام به هودی و دورس و شکت🧡🧡

آخی

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عاشق سرما هستم

خیلی سرد هم دوست ندارم.مثلا از زمستون خیلی خوم نمیاد ولی باز شرف داره به تابستون😂

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

من دختر پاییزم🥰

من دختر زمستونم ولی میمیرم برا پائیز...خیلی فصل قشنگیه،خیلی😍🫀

واقعا حالم از تابستون بهم میخوره

منم..اه اه آدم نمیدونه از گرما کلشو کجا بکوبه😑خصوصا امسال خیلی اذیت شدم

جالبه معلم پسرم گفت تابستان خود را چگونه گذراندید 😅😅😅گرم بود برق نبود اب نبود تموم شد

والا