2777
2789
عنوان

شوهرم برای اینکه حرص منو دربیاره

228 بازدید | 19 پست

همه ی خونه رو بهم ریخت .. تازه تمیز کرده بودم .. همه ی کشو ها رو بیرون ریخت .. تمام لوازم تحریر بچه ها رو که تازه گرفته بودم پرت کرد بیرون 

جانمازا و مهر های کربلا  این وسط شکستن .. 

بحث مون شد .. سر گم کردن وسایل خیلی بی نظمه .. اینم پاشد اینکارو کرد ..خداروشکر بچه ها مدرسه ان ..

حالا من موندم و یه خونه تکونیه اساسی 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون تمیز کنم یا ولش کنم همینجوری بمونه .. دلم برای وسایل نو بچه ها سوخت الان بیان ببینن ناراحت م ...

وسایل بچه ها رو جمع کن اومدن نبینن گناه دارن! 

خونه رو بیخیال شو 

میدونه حساسی این کارو میکنه..یه مدت اهمیت نده

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

وسایل بچه ها رو جمع کن اومدن نبینن گناه دارن! خونه رو بیخیال شو میدونه حساسی این کارو میکنه..یه مدت ...

بخدا اصلا وسواس نیستم .. داداشم یه شهر دیگه ست .. معمولا آخر هفته یه وعده دعوتش میکنم 

بخاطر اون سعی میکنم خونه مرتب بمونه 

الانم که مدارس هستن وقت کم میارم ..نباید بزارم خونه خیلی بهم بریزه 

ولی موافقم فقط وسایل بچه ها رو جمع میکنم 

بخدا اصلا وسواس نیستم .. داداشم یه شهر دیگه ست .. معمولا آخر هفته یه وعده دعوتش میکنم بخاطر اون سعی ...

آها یکی دو روز جمع نکن بزار بره رو مخش دیگه از این کارا نکنه

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

بنظرتون تمیز کنم یا ولش کنم همینجوری بمونه .. دلم برای وسایل نو بچه ها سوخت الان بیان ببینن ناراحت م ...

وسایل بچه هارو حتما جمع کن آمدن پرسیدن بگو بابات میخواد خونه تکونی کنه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

تازه میخواست کابینتای آشپزخونه رو هم بریزه دیگه رحم کرد..

خودش گم کرده برا تووووو قیافه گرفته ؟؟؟؟

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید