2777
2789

منم کل زندگیم خلاصه شده تو چهار تا کتاب و خر زدن بعضی اوقات خسته میشم فکر میکنم اگر به روزی گند بزنم  یا قبول نشم کی قراره جواب سختی های منو بده 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو باز وقت داری بخونی

اینحوریشو نگاه نکن بعد این همه تلاش همه ی زندگیت میشه یه عالمه کتاب وقتی از همه زندگیت میزنی که به چیزی که میخوای برسی بعد به لحظه این فکر که اگر نشد اصلا دیوونه آن می‌کنه این فکر که می جواب بده سختی های من و میده 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

اینحوریشو نگاه نکن بعد این همه تلاش همه ی زندگیت میشه یه عالمه کتاب وقتی از همه زندگیت میزنی که به چ ...

منم دقیقا پارسال نشستم پا درس یکسال تمام واسه اموزش پرورش خوندم ولی با نا حقی ردم کردن شدم یه مردن متحرک دیگه نمیدونم چیکار کنم

فارغ التحصیل هاگوارتز

منم دقیقا پارسال نشستم پا درس یکسال تمام واسه اموزش پرورش خوندم ولی با نا حقی ردم کردن شدم یه مردن م ...

آخی دلم گرفت واست من اصلا نمیتونم تحمل کنم انشالله خدا خودش برات یه جور دیگه جبران کنه منم اگر به روزی اینجوری بشه نمی‌دونم قراره چیکار کنم