2777
2789

میدونی ۹ سال یذره زیاده ولی خودت باید ببینی ایشون چجوریه، حوصله داره یا نه، همه جا رو رفته گشته یا دوس داره با تو بره، اخلاقتون بهم میخوره یا نه

برید مشاوره تا بررسی کنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من نگفتم شما کودک همسری که گفتم ایشون پدرت حساب میشه

چرا مگه تو ۱۷ سالگی پدر میشن؟؟؟

زیاد هست ولی نه در حد پدر دختری که

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

من حس میکنم بعداز۲۵سالگی دیگ فرقی نداره ادم باچ سنی در ارتباط باشه نمیدونم شاید اشتباهه حسم

خیلی اشتباهه

بزار ایشون ۶۰ ساله بشه پیر به حساب بیاد بعد شما تازه ۴۲ سه سالت بشه اون موقع ببینم همین حرف الانتو می‌زنی

من حس میکنم بعداز۲۵سالگی دیگ فرقی نداره ادم باچ سنی در ارتباط باشه نمیدونم شاید اشتباهه حسم

با ۷۰ ساله هم باشه فرقی نداره؟😁

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خیلی جاها هستند پسر توی ۱۵ ۱۶ سالگی ازدواج می‌کنه ۱۷ ۱۸ سالگی هم پدر میشه

من که  هنوز ندیدم تاحالا کسی ۱۷ سالگی پدر بشه

این خیلی اشتباهه کسی که خودش زیر سن قانونیه ازدواج بکنه تازه بچه دارم بشه

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽