2777
2789
عنوان

مجردها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 40 پست
پسرش پیش همسر سابقش هست خوب نخوندیا

ببین گفتی دم دستی یعنی چی؟ یعنی دقیقا همین شرایطی که گفتی یعنی اینکه این آقا به قول خودت زنشو طلاق داده  بچه‌ام که ۱۴ ساله داره و تنهاست و پول و قیافه و اینا رو داره چرا نخواد ازدواج کنه؟؟؟ اگه نمی‌خواد ازدواج بکنه پس چرا بیاد یه دختر دیگه رو وارد ارتباطات دوستانه بکنه و با احساساتش بازی کنه؟؟؟

چرا بخوای با همچین آدمی دوست بشی؟؟ به خاطر پول تنهایی یا هر چیز دیگه‌ای؟؟؟

بعد که بهش وابسته شدی ولت کنه و بره؟؟؟ اگه یه روز حالت بد بشه می‌تونه بهت کمک کنه؟؟؟ اون کسی نیست که قرار باشه کنارت بمونه پس تو چرا باید براش وقت بگذاری؟؟؟

اینا رو از خودت بپرس با وجدانت کنار بیا ببین اگه غیر از پول یه آدم بی پول این شرایط رو می‌داشت حاضر بودی حتی ذره‌ای وقت بگذاری و باهاش صحبت کنی و وقتتو هدر بدی یا نه

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی

گفتی اسکوله تایید کردم🙄🙏🏻

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

ببین گفتی دم دستی یعنی چی؟ یعنی دقیقا همین شرایطی که گفتی یعنی اینکه این آقا به قول خودت زنشو طلاق د ...

از اول میکه به پارتنرم گفتم که قصصد ازدواج ندارم و بخاطر پسرش ازدواج نمیکنه . اون دختره اسکول قبول کرده

از اول میکه به پارتنرم گفتم که قصصد ازدواج ندارم و بخاطر پسرش ازدواج نمیکنه . اون دختره اسکول قبول ک ...

خب آدم دیوونه دیوونه اس دیگه ولی شاید به نیت اینکه براش خرج کنه وارد رابطه شده

خب آدم دیوونه دیوونه اس دیگه ولی شاید به نیت اینکه براش خرج کنه وارد رابطه شده

ازش پرسیده بودم میگفت خودش خانواده انچنانی هستن یعنی پولدار تا حالا میگه ازمن تیغ نزده

ازش پرسیده بودم میگفت خودش خانواده انچنانی هستن یعنی پولدار تا حالا میگه ازمن تیغ نزده

شایدم از مرده خوشش اومده ازش حس خوبی گرفته