2777
2789
عنوان

چه قدی مورد نظرتون هست و وزن

136 بازدید | 17 پست

الان چند هستید دوست دارید چند باشید هم اینکه دوس دارید همسرتون چه جوری می‌بود چه مدل اندامی می‌پسندید صادقانه نظر بدیم

من ۱۵۰ هستم وزنم که الان نمیشه گفت رو چنده ولی پارسال ۶۵ بودم اندام اسکینی دوست دارم

دوست داشتم قدم ۱۶۷ و وزنم هم ۵۸ می‌بود برای همسرم هم قد ۱۷۸ و وزن ۷۰ 

نکند ما فقط بهتر تماشای جهان آمده ایم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

170

80

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

167 با وزن 75 باردارم

دوست داشتم سه سانت بیشتر بودم البته پای پرانتزی پیدا کردم اگه اصلاح بشه قدمم درست میشه وزن 60 دوست دارم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

قدم ۱۶۵ 

وزنم ۶۴ 

دوست داشتم یا پنج سانت بلندتر بودم یا پنج کیلو لاغر تر 😁😁

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
قد ۱۷۲ اینا‌ .بیشتر شغل و رنگ پوست و درآمد و اخلاق برام مهمه .

برای همسر گفتم اینارو

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

من۱۶۰ام با وزن۵۵ .لاغر دیده میشم دوس دارم ۶۰تا ۶۵ باشم

شوهرم ۱۸۰ با وزن۸۰ دوسش دارم خوبه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین