2777
2789
عنوان

چجوری با PMS دست و پنجه نرم میکنید

121 بازدید | 16 پست

امروز با یه احساس اضطراب خیلی زیاد از خواب بیدار شدم و تا همین الانش هم نفس تنگی دارم و تو دلم انگار دارن رخت میشورن و دلم میخواد بشینم گریه کنم و جیغ بکشم

تا الان داشتم با تمرین تنفس و مدیتیشن سعی میکردم خودمو آروم کنم و حتی دلیلشم نمیدونستم که چرا اینجوری شدم

تا اینکه گفتم برم ببینم چند روز مونده و بله!!...

دیدم در دوران بسی لذت بخش pms هستم.🥲🙄😩😭

الانم کلی کار دارم که باید انجام بدم و باید به کارای خارج از خونه هم برسم ولی‌ حتی دلم نمیخواد از تختم بیاد بیرون😭😭😭😭😭

از چند روز دیگه دردای جسمی هم به این اوضاع اضافه میشه😭😭😭😭

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

عزیزم فلوکستین بخور از چندروز قبل تا چندروز تو پریود

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاچه یارو میگیرم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

هیچی به شدت احساساتی میشم و همش گریه میکنم ولی بازم کنترل میکنم خودمو

منم الان مثل این دیوونه ها نشستم دارم اشک میریزم

خدایی خیلی نامردیه که نصف عمرمون باید به پریود و مشتقات مزخرفش بگذره😭

منم تو این دوره ام 

دوروزه سر مسئله های الکی گریه ام میگیره گریه میکنم🤦‍♀️😪

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ
آرامبخشه؟

دارو خط اپلpmsفلوکستینه

جزو ضدافسردگی هاست از خانواده مهارکننده بازجذب سروتونین

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

فقط منم دوران پریودیم با بقیه روزانه فرق نداره نه دردی نه احساساتی هیچی 😑😑

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
منم تو این دوره ام دوروزه سر مسئله های الکی گریه ام میگیره گریه میکنم🤦‍♀️😪

کاش میشد حداقل بشه مرخصی گرفت و نرفت دانشگاه یا سرکار

دارو خط اپلpmsفلوکستینهجزو ضدافسردگی هاست از خانواده مهارکننده بازجذب سروتونین

مرسی عزیزم 🌸💕

فقط منم دوران پریودیم با بقیه روزانه فرق نداره نه دردی نه احساساتی هیچی 😑😑

منم جوونیام این شکلی نبودم🥲

به مرور زمان اون روی وحشیشو بهم نشون داد😭🥲💔