2777
2789

خواب دیدم....

خواب عجیبی بود

سالم سالم به دنیاش آورده بودم گذاشتمش بغل شوهر سابقم اونم تو ی گوشش اقامه و تو اون یکی اذان خوند و و آیه عجیبی رو روی قرآن خوند فوت کرد داد به بچه تا خورد بعدشم با پدرشوهر سابقم بابای خودم و کلی زن از فامیلای اون و من رو بچه نماز خوندن

در حالی که شوهر سابقم نه نماز میخوند نه چیزی و حتا عرق مشروب میخورد دختر باز هم بود خدا پیغمبر هم حالیش نبود

چه نشانه ای داره؟

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید توبه کرده یا در آینده توبه میکنه 

من یبار خواب شوهر سابقم دیدم ک ی کبوتر سفید خ خشگل جلو چشمم بهش حمله کرد قسمت سینش خونی شد پیراهن شوهرمم سفید بود بعد اون اصلا دردش نیومد 

شوهرمنم‌ فاسد هرزه کثافت بود تو واقعیت 

تو گوگل زدم کبوتر سفید ینی زن زیبا و پاک 

منم ی مدت پیش خواب دیدم شوهرم شب تو قبرستون منو تنها گزاشت از شدت ترس از خواب باگریه بیدار شدم اولین بار بود همچین چیزی تجربه میکردم دو روز بعدش بچم تو شکمم قلبش ایستاد نمیدونستم از شدت ترسی که داشتمه یا تعبیر خواب بود بیخیال شدم 

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

شاید چون زیادی به پسرت و همسر سابقت فکر کردی ابن خوابو دیدی

ولی آخه خیلی تفاوت داره

من حتا چشم دیدن همسر سابقم ندارم چه برسه به اینکه فکرشو کنم

ولی پسرم همین دیروز سر قبرش بودم

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤