2777
2789

فرض کنین باقوم شوهرهمسایه این ودلتون میخواد یه جای دورازقوم شوهرخونه اجاره کنین حالااگه شوهرتون بگه همون مبلغ اجاره رو بهت بدم وتو این خونه بشینیم اجاره نریم قبول میکنین یا هرطور شده خونه اجاره ای میرین 

بستگی به اون طرفش داره اگه فضول باشه و یکسره وقت و بی وقت بیاد و توی کارم دخالت کنه حتما میرم ولی اگه چند وقت یکبار اونم با دعوت همو ببینید پولو میگرفتم

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به اون طرفش داره اگه فضول باشه و یکسره وقت و بی وقت بیاد و توی کارم دخالت کنه حتما میرم ولی اگ ...

نه زیاد همدیگرو نمیبینم فقط حرف هاشون میادمیره یعنی غیرمستقیم هست اذیت هاشون

میگم حداقل مستقل میشیم مجبور میشه دوتا شغل کارکنه ولی اینجوری خیلی ریلکسه

شما همسرتونو بهتر میشناسید اگه واقعا به فکر میوفته و پیشرفت میکنه کار درستیه حتما انجام بده

ولی زن بابای من اینکارو کرد  از خونه ای که نشسته بود بلند شد الان ۱۲ سالِ مستاجره

خودِ بابام کلی اصرار کرد بمونه ولی گفت نه واقعا هم دلش مستقل شدن میخواست و حق داشت، اما اونجوری که فکر میکرد نشد و الانم دیگه نمیتونه برگرده 

با شوهرت شرط کن روابط رو کنترل کنه و دهن بین نباشه

مساله اینجاست کنترل نمیکنه مثلا اطرفیان من کسی خونم نمیاد چرا چون هرسری حرف درمیومد دیگه کسی بهم سرنمیزنه انگارتو شهردیگه ای زندگی میکنم 

شما همسرتونو بهتر میشناسید اگه واقعا به فکر میوفته و پیشرفت میکنه کار درستیه حتما انجام بدهولی زن با ...

انگارجریانه منه من میخوام مجبورش کنم مستقل شه ولی شوهرم تو فازمن نیست مٺلا میخوام با دورشدن ازخانوادش کنترل زندگیمو بدست بگیرم 

انگارجریانه منه من میخوام مجبورش کنم مستقل شه ولی شوهرم تو فازمن نیست مٺلا میخوام با دورشدن ازخانواد ...

والا اگه همسرت واقعا مسئولیت پذیره برو مستاجری

وگرنه هر سال هی باید خونه کوچیکتر بگیری و واقعا مستاجری سخته

اثاثات داغون میشه دوبار جا به جا بشی، همش استرس سرماه و اجاره دادن داری و استرس سرسال که چقد قرارِ اضافه بشه

یعنی از این جهتا اعصابت خیلییی بهم میریزه

مسئله اقتصادی خانواده هم مسئله ای هست که همه چیو تحت الشعاع قرار میده، بین خودتو همسرت  همش کدورت پیش میاد