2777
2789
عنوان

فاسردگیم شدیدتر برگشته

172 بازدید | 28 پست

کیا افسردگی داشتن خوب شدن؟من از وقتی خودم رو یادم میاد افسردگی داشتم از سن کم

تو اون جهنمی که من بزرگ شدم چیز عجیبی هم نیست که افسردگی بگیرم

قبلا نزدیک دو سال دارو خوردم ولی دارو فقط موقت حال آدم رو بهتر می کرد و آدم رو بی حس می کرد

دیگه نخوردم

الان باز برگشته

واقعا حالم افتضاح

خسته شدم دیگه

واقعا یه وقتایی دلم می خواد بکشم خودمو خلاص بشم

سلام

پاییزه خواهرم، فصل سوداست و طبیعیه

پیش متخصص طب ایرانی برید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم تومکافات زندگی میکنم دارو نمیخورم بزور خودمو نگه داشتم

ادم سرما میخوره دارو میخوره.چرا انقد نسبت ب داروی اعصاب گارد دارید واقعا دارویی ک برای روحه.من بعد زایمانم خوردم خداروشکر عالی شدم کم کم هم قطع شد.دارو نخوری ک عوارض استرس و افسردگی بیشتره

شرایطم مثل خودت بود سی و چند سال افسردگی شدید داشتم مثل یک مرده متحرک فقط با تغییر نگاهم به زندگی و افکار مثبت و پذیرش و بخشش و صبوری و در رأس همه اینها رابطه صمیمی و نزدیک با خدا خوب شدم و الان بدترین شرایط هم بیاد الحمدلله به لطف خدا نمیتونه منو برگردونه به قبل چون قوی شدم چون یاد گرفتم چکار کنم 

منم اینجوریم 

کنکور دادم حالم خوب بود 

الان م شرایط زندگیم بهم ریخت دوباره ه برگشت 

منم از بچگی ۱۳ ۱۴ زمان کرونا افسردگی داشتم سر دلیل های مسخره اصلا ناراحتم ک اینجوری بوده خانواده مم خیلی بد نبود