2821
2789
عنوان

یه عراقیه میگه چرا

1159 بازدید | 73 پست

نزاشتید مهمونتون کنم 

یه هفته پیش با کاروان رفتیم زیارت عراق 

بعد چون فالوورام بیشترشون عراقیه ان کلی خوش امد گویی گفتن چقدر هم با محبت بودن خدایی🥺🫶🏻خیلیاشون هم اصرار داشتن بیایید مهمونتون کنیم 

حالا این اقاس اینو میگه فالوم کرده بود گاها ریپلای میکنه استوریمو و وقتی عراق هم بودم خیلی محترمانه تشکر کردم بعد خودش هم گفت میخواییم بیاییم ایران منم مثل خودش خوش‌ اومدی گفتم و این حرفا همین بعد الان میگه چرا نزاشتید مهمونتون کنم 

اخه من الان چی بگم خدایی به این یکبار تشکر کردم خب بسه دیگه میخوای خانوادم منو توی قبرستون وادی السلام دفن کنند🌚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بگو خوبیت نداره 

لا مادر ؟! لا خواهر ؟!! لا مسلمان ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بگو خوبیت نداره لا مادر ؟! لا خواهر ؟!! لا مسلمان ؟!

لا خواهر مادر😡😄😄😄😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ولش کن ،اتفاقا عراقی ها یک خصلتی دارن ،زود رفیق میشن شما امروز رفتی خونشون ،دفعه بعد حتما میات ایران ...

مگه ما نمی‌دونیم خیلی خوب هم میدونیم

فامیلامون عراقن یه روز بریم خونشون بمونیم ۱۰روز میان میمونن خونمون😂😂

مگه ما نمی‌دونیم خیلی خوب هم میدونیمفامیلامون عراقن یه روز بریم خونشون بمونیم ۱۰روز میان میمونن خونم ...

اوه اوه پس الفرار

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

وای نه عمرا استغفرالله نزارید توهمی بشم اصلا میرم اینستا حذف میکنم

نه بابا هتل رایگان خواسته

اوه اوه پس الفرار

ولی انصافا خیلی مهمون نوازن و دست و دلبازن 

دمش گرم این فامیلمون پارسال عید فطر اومد خونمون ۵تومن به پول ما عیدی داد بهم😂😂😂❤️❤️