2821
2789
عنوان

اکس پیگیر

81 بازدید | 7 پست

هفت سال پیش ما باهم دیگه رفتیم تو رابطه و اینا، بعد از دو سال جدا شدیم و اون تقریبا دو سال پیش با یکی دیگه رفت تو رابطه و منم یک سال پیش ازدواج کردم و اینا

حالا که طرف، اکسمو ولش کرده اومده به من پیام داده و فالو کرده منو، هرچی حذفش میکنم دوباره تکرار میکنه

بنظرتون چیکار کنم؟🙄

میدونه ازدواج کردی؟

خواهشا یکم اجازه بدید بهم زن ممدرضا شم با تاپیک هام حالیتون میکنم ندید بدید و تازه به دوران رسیده ی واقعی کیه!!فقط فرصت بدید یکم بهم .... اولین قدم اینه اکانت همسر_ممدرضا میزنم ... چند سال بعدش اکانت مادر_بچه ی_ممدرضا میزنم و با تاپیک های حدس جنسیت از روی ویارهام خسته تون میکنم!تو امضام هم مینویسم متاهل و متعهد...صبر داشته باشید یکم نشونتون میدم!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره میدونه بابا

چه بی ناموسه

خواهشا یکم اجازه بدید بهم زن ممدرضا شم با تاپیک هام حالیتون میکنم ندید بدید و تازه به دوران رسیده ی واقعی کیه!!فقط فرصت بدید یکم بهم .... اولین قدم اینه اکانت همسر_ممدرضا میزنم ... چند سال بعدش اکانت مادر_بچه ی_ممدرضا میزنم و با تاپیک های حدس جنسیت از روی ویارهام خسته تون میکنم!تو امضام هم مینویسم متاهل و متعهد...صبر داشته باشید یکم نشونتون میدم!