2777
2789

اسم کاربریت انقد عجیب غریب و طولانی بود حوصله نداشتم تگ کنم اما تورو خدا اول برو مدرسه راه دوری نهضتی چیزی ثبت نام کن یه حرف زدنو شکل درست کلماتو یاد بگیر بعد بیا برای دانشجوی مامایی بودن خیال‌بافی کن🤣🤣🤣

آخه دانشجوی مامایی ک قطعا تو کنکور رتبه خوبی داشته به حرص میگه حرس؟؟؟🤣🤣🤣

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

جریان چیه😁😁

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوباره بکارت؟بس کنید واقعا حالم از هرچی دختر بودنه بهم خورد هرروز بحث بکارته

کارشناسا و فوق تخصصای اینجا ولکن نیستن بکارت هرچی که هست بین دخترو پسر و زنو شوهر حل شده و توافق شده و هیچ مشکلی ندارن اما دکترای اینجا همش حرص میخورن و روزانه مطالب جدید ارائه میدن 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید