2777
2789

من سنم بالاست ۲۹

بعد همیشه از ازدواج کردن بچه دار شدن بدم میومده هر خواستگاری برام اومد ردش کردم 

الان یکی از فامیلای شوهر خواهرم میخواد بیاد خواهرم خیلی اصرار میکنه بذار بیان

حالم خیلی بده میدونم اگه بیاد من سخت گیرم رد میکنم چوون تا الان هر خواستگاری اومده رد کردم انوقت رد کنم خواهرم بهم گیر میده آبرو منو بردی چکار کنم

بذار بیان دیگه بچه دار شدن یا نشدن رو باید تو زندگی تصمیم بگیری 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟؟ازدواج درست و عاقلانه خیلی هم خوبه....بنظرم این فرصت رو بده به خودت و اون آقا شاید خبری‌شد!!

من خیلی آدم سخت گیری ام خودم اصلا خوشگل یا تحصیلات ندارم ولی دست خودم نیست نمیتونم کسی انتخاب کنم بدم از ازدواج میاد مطمئنم اینم مثل بقیه اس

بذار بیان برو شروطتت رو بهشون بگو شاید اصلا اوکی بود پسره

من خیلی آدم سخت گیری ام خودم اصلا خوشگل یا تحصیلات ندارم ولی دست خودم نیست نمیتونم کسی انتخاب کنم بدم از ازدواج میاد مطمئنم اینم مثل بقیه