2777
2789

همیشه اینجا می‌دیدم اسکرین شات استوری اینا میزارن ک طرف عکس کادوهای شوهرشو استوری کرده بخدا فک میکردم دروغه 

امروز درنهایت ناباوری همچین دیده ای رو دیدم 

طرف شوهرش دو جفت کفش خوشگل خریده استوریش کرده مرسی همسر مهربانم🤣بابت کادوها 🤣🤣🤣

آخه چرا چ فعل و انفعالاتی تو مغزتون رخ میده عکس کادو همسرم استوری میکنید تشکر می‌نویسید ؟؟؟

کفشها بشدت خوشگل و مورد پسندم بودن 

منم ک طبق معمول پول ندارم تو فکرمه یا ی کت دامن شنل بگیرم یا کیف ک ب هر دو نیاز دارم ولی پول یکیشون دارم 

عکس بزارم؟؟

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس بزار‌بنویس مرسی مرد قلب هایمگلب گلب گلب

🤣🤣🤣آخه مرد قلبهایم هیچی نخریده برام🤣

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

همش چصی چصی😂

اخهههه با کفششش؟حداقل طلایی ماشینی چیزی

@دخیـترک‍ 

اینم شوهرش هیچی براش نمیخره بعد میادنی نی سایت عکس برمیداره استوری میکنی میگه ممنون پادشاهم 😂😂😂

+صرفاجهت جواب اون کاری که داخل اون تاپیک کردی+(مجردهستش)

برات‌معجزه‌میکنہ‌خدایـے‌که‌صبوری‌هاتودیدھ