2777
2789

سلام

خانمایی که تو شرایط من هستن میشه کمک کنن

من یه زن جوونم پر از انگیزه حال خوب عشق به خانواده 

دوست دارم همسرم بهم احترام بذاره محبت کنه توجه کنه مودب باشه به فکر آیندمون باشه احساس مسئولیت داشته باشه

ولی شوهرم به معنای واقعی سرده

شدیدا دچار خستگی روانی شدم

فرسوده شدم از رفتاراش بی احترامیاش مدام با مسخره بازی باهام حرف میزنه تو جمع ضایعم میکنه 

همش با مادر و خواهرش همدسته

حسرت یکباااااار حرف محبت آمیز یه دوستت دارم به دلم موند یباااار بگه رژت چه بهت میاد

دیروز تو خونه بود من از صبح تا خوده شب سرپا بودم 

ایشون گوشی بدست دوتا فیلم سینمایی میدید حتی لیوان آبشم برنمیداره مدام با حالت دستوری میگه چایی بیار میوه بیار چرا خوراکی نداریم

بخدا از ریختشم متنفرم

رفیق بازه همش از رفیقاش الگو برمیداره 

خیلی دوست دارم طلاق بگیرم

دو تا هم بچه دارم حتی رو بچه ها هم تاثیر منفی داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتممیگن شوهرتم بیاد اونم نمیره

ی طوری باهاش حرف بزن بگو میخام زندیگمون درست درمون پیش بره چیز بدی نیست همه زوجا میرن شاید راضی شد

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)
مشاوره که میرم میگن خودشم باید بیادخودشم اصلااااا نمیاددروغ چرا خیلی دوسش دارم ولی زندگیو برام عذاب ...

خب همسر منم نیومد مشاور بهم گفت این رفتار رو داشته باش منم همون انجام دادم و روش خیلی تاثیر گذاشت و خیلی خوب شد خودشو جمع کرد دیگه

عزیزم می‌دونم این احساساتی که داری خیلی از ماها خانما تجربه کردیم از اونورم چون بچه داریم نمی‌تونیم از این زندگی در بکنیم ولی همه مون وظیفه مونه تلاشمونو انجام بدیم بهت پیشنهاد میدم عضو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا بشو حاج آقا حسینی بی منت همه رو راهنمایی می‌کنه و زندگی خیلیا رو نجات داده کانال تجربه هاشم هست خواستی درخواست دوستی بده لینک رو برات بفرستم 

خیلی با دل شکسته نوشتهم مشکلمواین کارت یادت باشه میسپرمت بخدا

منظورش غذاهای گرمی مثل خرما و شیره انگور و ادویه جات گرمه. مسخره نکرده شما رو عزیزم. یک علت سردی در رفتار می تونه سردی مزاج باشه