الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معلما که حقوقشون خوبه و نصف سال تعطیلن و چقدر مزایا
یکی هم اداره آب هست . میگن ۵۰ حداقل میگیره
پول داره دندونشو کاشته و مامانشو
میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
کاش یه نفر پیدا میشد از شغلش راضی باشه، همه از شغلشون ناله میکنند،من همیشه میگم کسیکه واقعا ناراضیه انصراف بده جای یه نفر دیگه باز میشه، اگر هم مجبورید بدونید هیچکس پیدا نمیشه از شغلش راضی باشه.
خداییش من خودم توی کارم همکارهایی را میبینم که اصلا کار نمیکنند همش هم مینالند، هرشغلی زحمت داره، پول دراوردن اسون نیس