2777
2789
به نظر منکه بی دعوت نه

بعد اگر عروس نخواست مادر شوهر دعوت کنه مادر ۳۶۵ روز سال دیگه نباید بره خونه پسرش؟

عروس برای مادر خودشم اینجوریه ؟

خوبه شوهر بگه مادر من دعوت نمیکنی نمیاد مادر توهم نباید بیاد؟

زندگی مشترک میدون جنگ که نیست 

یکی دوساعت میان خونه بچه هاشون سر میزنن میرن نمی‌خوان تا ابد بمونن که 

شوهر گفت مادرمو نگهداری کن عروس می‌تونه قبول نکنه بگه خودت پرستار بگیر .... همین 

یعنی خونه پسرشونم نیان مهمانی؟ سرم نزنن؟الله اکبر خو شوهر نکن شما بشین خونه بابات نگهداری نکن به شوه ...

متن درست بخون گفتم مهمونی؟؟؟؟؟؟ 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارث مگه مسقیم میره جیب عروس؟؟ به عروس نگهداری خانواده شهور هیچ ربطی نداره

پس‌ میره تو جیب کی؟!شوهرت خرج تو و بچه هاتون میکنه

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

فلسفه اسلام برای ارث بیشتر مردان هم همین بوده

که ارث بیشتر ببره در عوض در قبال پدر و مادر و نگه داریشون مسئوله دیگه وقتی مردا ارث بیشتر میبرن جور اینم باید بکشن

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

بعضی کامنتا رو میخونم هنگ میکنم چقدر بعضیا بچه و نادونن خب تو عروس نشو استکان هم جا بجا نکن بد بخت ا ...

چرا از داماد انتظار ندارن یدونه ظرفم جابجا کمه ولی عروس رو نیروی خدمات یمیبینن؟؟

هردوهم بچه مردمه

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

آیا عروس محترم موقع دو برابر ارث بردن اعتراض داره؟خیر.پس برا کمک و خرج کردنم نباید اعتراض داشته باشه ...

خوشحالم که زنان سرزمینم آگاهن و خرحمالی نمیکنن

فلسفه اسلام برای ارث بیشتر مردان هم همین بودهکه ارث بیشتر ببره در عوض در قبال پدر و مادر و نگه داریش ...

ارث مگه مالع عروسع ماله پسره اما نگهداریشون خر حمالیشون با عروس 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
آیا عروس محترم موقع دو برابر ارث بردن اعتراض داره؟خیر.پس برا کمک و خرج کردنم نباید اعتراض داشته باشه ...

حالا کو تا ارث عزیزم ،تو زنده بودنشون اب از دستشون نمیچکه یه شکلات برا ادم نمیخرن فقط توقع دارن ، بعدم ارثو پسرشون میبره دست عروس نمیدن که،شاید از منافع ارث  عروس استفاده کنه، بعد جالبه دختر خودشون عروس دیگران  هست اینجور قوانین براش نیست،الان خواهرشوهر من جز غر زدن و نیش زدن هیچی برای شوهرش و خانواده اش نداشته حتی دیدن پدرشوهر مریضشم نرفت!! انقدر که زن بدجنس  و بد زبون و فتنه گری هست کلا  شوهرش دور نگهش میداره از خانواد اش ،الان ارث همون پدر شوهرو گرفتن ماشین میلیاردی خریدن و یک روزم خدمتی به خانواده شوهرش نکرده

موافقمبعضياشون واقعا عاري از شعورنمن يادمه اون اوائل مادرشوهرم مهمون بود خونمون منم هي تعارف ميكردم ...

وا میگفتی بد کردم احترام گذاشتم 🙄 

مسئولیت مادر هم ادم خوبه به عهده بگیره ولی نه فقط یه نفر فرقی نداره کوچیک و بزرگ دختر و پسر مادر واسه همشون زحمت کشیده باید دسته جمعی مراقبش باشن

ارث مگه مالع عروسع ماله پسره اما نگهداریشون خر حمالیشون با عروس

بله دقیقا اسلام این رو گقته

مرد چون زن و بچه داره ارث برای اونام هست پس بیشتره

اما زن در قبال ارث خودش فقط برای خودشه و نیازی نیست به شوهر و بچش بده ولی مرد ارثش برای بچه و زنشه پس بیشتره و همچنین وظیفه حمایت مالی خانواده رو داره

چرا از داماد انتظار ندارن یدونه ظرفم جابجا کمه ولی عروس رو نیروی خدمات یمیبینن؟؟هردوهم بچه مردمه

والا همه اینطور نیستن 

شوهر من میاد خونمون کمک میکنه 

هر چی برای مادرش میخره برای مادر منم میخره 

منم خونه ی مادرش کمک میکنم مثل دختر میمونم براشون

همینا که انقدر فرق میذارن و از داماد حساب میبرن به دختراشونم هم جهیزیه و سیسمونی خوب هم ارث برابر می ...

دقیقا وضعیت خانواده شوهر منو میگی

تازه شوهر من از۱۶سالگی خرجشونو داده هنوزم میده

با این وضع از شوهر من انتظار جهاز داشتن.الانم که بچه هاشون میان از لباس ولوازم تحریر بگیر میخره برا بچه هاشون

بعد منم چون خونم نزدیکه شدم صاحب خونه🫠وبشور وبساب مال منه فکر نکنی سند زدن به اسمم وقتش که برسه خونه هم هیچیش به من نمی رسه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو