2777
2789

همچین میگن خونه پسرشه وظیفه پسرشه که خرج پدر مادر کنه 

یا پدر مادرشون خونهپسرشون بمونه انگار 

پسره میشوره و میسابه 

از پدر مادره نگهداری میکنه 

باید لباس پوشیده تنش باشه با بچه و کار خونه از پدر مادرم پذیرایی کنه و عروس هیچ نقشی نداره 

یا میگن وظیفه پسره که خرج کنه عروس باید از خود و خوراک و پس انداره خودش بزنه تا پسر خرج خانواده کنه ولی دختر خودشون ماله مردمه؟؟ 

انقد بدم میاد همه چیو میندازن گردن عروسا اما میگن پسر پسر. ولی دخترای خودشون بدون دردسر. 

به اسم پسراشون از عروسا خر کاری میکشن اخرم میگن وظیقه عروسه میخواست شوهر نکنه. 

پدر شوهر مادر شوهرم هروقت میان همش خونه ما عروسان پلی یه وعده میرن خونه دختراشون خب اگه خونه پسرشونه چرا میگن وظیفه عروسه. 

شما باشید چه حرفی میزنید چه رفتاری انجام میدین. اخرم کلی حرف پشت ما عروسا میزنن بزور میان خونه هامون باید خر حمالیشون و کنیم تروخدا نگید فکر کن پدر مادر خودتن و فلان همهپچسو قاطی نکنید مسئله پرویی خانواده های شوهر ایرانی و فرهنگ مضخرفمونه که عروس انگار کلفته تو این جامعه کوفتی

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیا عروس محترم موقع دو برابر ارث بردن اعتراض داره؟خیر.پس برا کمک و خرج کردنم نباید اعتراض داشته باشه ...

ارث مگه مسقیم میره جیب عروس؟؟  به عروس نگهداری خانواده شهور هیچ ربطی نداره

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
ارث مگه مسقیم میره جیب عروس؟؟ به عروس نگهداری خانواده شهور هیچ ربطی نداره

من موافقم (( هم خودم عروسم هم عروس داریم)) هرکسی وظیفه اش فقط نگهداری ازپدرومادرخودشه نه پدرومادرهمسرش...پسرخودش جمعشون کنه دخترم خودش ..ازعروس ودامادانتظارنداشته باشیداونا غریبه ان

خانواده همسر منم دقیقا این اخلاق دارن دیدم فایده نداره  فقط واسه حمالی ادم دوست دارن ، کمر دردم اینا رو بهونه کردم خودم کشیدم کنار ، بمن چه مگه نوکرشونم این همه تو خونه من کار هست یا این همه اسباب کشی کردم اونا اومدن کمکم ، اصلا برام مهم نیست اخرشم عزیز دوردونشون همون جاریمه ، بدرک بازم مهم نیست چون اونم  تو خونشون حکم کلفت داره

دوستان ایشون نگفته چرا پسر از والدینش نگهداری میکنه که میگید ارث دوبرابر و... میگه چرا از "عروس" توقع دارن.

واقعا هم خانواده شوهرش توقع به جایی ندارن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

خواهرشوهر شما هم عروس یک خانواده دیگه است.اونا هم شاید همون انتظار از خواهرشوهر شما دارن. کلا مادرشوهرهای قدیمی فکر می کنن چون خونه پسرشون دیگه تمومه.اابته عروس بدجنس هم کم ندیدم

درک ندارن بخاطر همینه. ما خونمون تک خوابه خواهرشوهرم نصف سال پیش ماست. میخوایم عوض کنیم دوخوابه اجاره کنیم شوهرم پیش مادرش داشت میگفت میخوام جفت و جور کنم خونه رو عوض کنم دوخواب بگیریم، خب آدم عاقل میفهمه که وقتی یه زن و شوهر میخوان دوخواب بگیرن یعنی یا میخوان بچه دار بشن یا وسایلی مثل میزتحریر و اینجور چیزا رو بزارن تو یه خواب دیگه جاشون کوچیکه، برگشته میگه آره دوخواب بگیرید ما میایم خونتون راحت اونجا بخوابیم دیگه برنگردیم خونه ی خودمون. حالا جالب اینجاست که خونه هامون انقدر نزدیکه که پیاده میریم میایم. آدم وقتی خونش نزدیکه شب میمونه؟؟

شما اینطوری مینالی!

اما حالا عروس ما پادشاهی میکنه!!!!!!خخخخ

کلی هم معترضه!

از وقتی ازدواج کردن حدود 8 سالی میشه شاید فقط دو سه بار مادر ما رفته باشه خونشون!

که هر بار با یه حرفی بنده خدارو ناراحت کرده و با ناراحتی از خونشون اومده بیرون که دیگه بهش گفتیم نمیخواد خونشون بره!

هر وقت دوست داشتن خودشون بیان!

کلا تو خانواده ما عروس ها مادر شوهرو میخورن!

زن داییم هم همینطوره!

زندگی داییمو میریزه تو حلق خونواده اش ولی امان از روزی که دو قرون داییم بخواد به خونواده اش کمک کنه پدرشو در میاره!!!

حتی داییم جرات نمیکنه مواد غذایی زیادی تو خونه نگه داره ، فوری ز میزنه خونواده اش بیان ببرن!!!!خخخ

البته هرچی میکشه حقشه!

مردی که بخاطر زنش تو روی خانواده اش که اون همه زحمتشو کشیدن وایسه حقشه همچین زنی هم گیرش بیاد!!!!

کل زندگیشو جارو کنه!