2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح کارتم پول نداشت گفت حسابم مسدوده نمیتونم بزنم بچه رو خودم بردم مدرسه به راننده اسنپ گفتم برات میزنم پولت بعد گوشیم باطریش ورم کرده تو خیابون خاموش شد  رفتم یه سوپری زدمش شارژ اومدم خونه بهش گفتم من قلبم درد میکنه ببرم دکتر یه دعوای راه انداخت که تو همه دکتری میری نمیتونی بری دکتر قلب گفتم پول ندارم اگه داشتم میرفتم یه هوار دادی راه انداخته بود منم رفتم اتاق پسرم نیومدم بیرون

منم یک جور دیگه دارم میکشم الان ۱۰روزه رفته پیش خانواده اش منو گذاشته با ۳ تا بچه نه زنگی نه آمدنی خوب منم چطور دلم میاد اون ول کرده رفته منم ول کنم برم دارم عذاب میکشم اما بخاطر بچها مجبورم  

امان از دست این مردا من که شوهر ندارم ولی منم یک پسر دیونه م کرده بخدا

تاره مسافرت کاری بوده دیشب برگشت نمیدونم چرا وقتی پیشم نیست هی پیام عاشقانه میده وقتی میاد پیشم پدر منو درمیاره

بمیرم برای دلت ،مگه نمیگی نمیتونی جدا بشی پس مجبوری حداقل خودتو نابود نکن

خب تو زندگی با این نابود شدم قلبم درد میکنه شون‌چپم چنده روزه گرفته نه منو میبره دکتر نه پول میده خودم برم .صبح که هرچی داد زد جوابش ندادم رفت سرکار زنگ زد جوابش ندادم