2777
2789

میره یه چرخ تو خیابون میزنی میبینی یه تمن تو خرج افتادی ک هیچ چیز بارزشی هم نخریدی 

دوباره فرداش هم همینطور

پولمون واقعا هیچی نمیشه

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه شما سی داریما با بیست زندگی میکنیم

نه سی درآمدمون نیست، اما اگه هم بود نمیشه درست درمون زندگی کرد 

هنو هیچ چیزی قطعی نبود همه چی گرون کردن.

والا تا قبل  همچی گرون بوده مردم منتظر بودن ببینن تفاهمم نمیکنن امید داشتن یکم چیزا ارزون بشه

بله نمیشه.حالا باز ۳۰تومن شرف داره به درامد خیلی از جوونا.خیلیا هستن درامدشون ۱۵تومنه😔

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

ما نامزدیم بعد یکسال رفتیم ی شب بیرون دوتایی خوش بگذرونیم

من ی عروسک گرفتم(۷۰۰ تومن بود) و دوتا شال ی کافه رفتیم و ی شام شد ۵ تومن🥲

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

من بدون اجاره خونه با درآمد مستقل بالاتر از این کم میارم. نمیفهمم پولا چی میشه. تا تکون میخوری پول خرج میشه تازه اونم صرف ضروریات میشه

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید