2777
2789
عنوان

چند وقت بعد سقط باردار شدین

274 بازدید | 56 پست

من فروردین ی دونه سقط داشتم تو هفته ۸

متاسفانه بعدش زود باردار شدم تا انومالی همه چی عالی بود ولی. تو انومالی گف دهانه رحم کاملا بازه و ب سرکلاژ نرسید

برا هر دوتا سقط کورتاژ کردم 

دکتر گف تا ۶ ماه صبر کن ازمایشاتو عکس رنگی بده

میترسم بازم برم دست خالی برگردم😭😭😭

عجب جایی به داد من رسیدی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دو تا سقط داشتم

یکیش 16 اردیبهشت بود

کورتاژ شدم و تا دم مرگ رفتم

از بارداری میترسم

دکتر گفت مورفولوژی همسرم پایینه

ولی من دیگه نمی تونم به بارداری فکر کنم....

دیسک کمر هم دارم دیگه بدتر شدم

نمیدونم شانس ما چیه

من که عکس رنگی نمیرم

تو این وضعیت باردار نشو هم برای خودت خوب نیست هم وضعیت جامعه رو ببین همه چی سر به فلک کشیده

واسه همین وضع ۵سال صبر کردم همه اطرافیانم بچه دارن الان ک نگاه میکنم خیلی پشیمونم 

منم دو تا سقط داشتمیکیش 16 اردیبهشت بودکورتاژ شدم و تا دم مرگ رفتماز بارداری میترسمدکتر گفت مورفولوژ ...

من همسرم فک کنم مشکل نداره چون بچه دوممون سالم بود خودم نتونستم نگه دارم

من نمیتونم بیخیال شم دلم بچه میخواد😭😭😭

واسه همین وضع ۵سال صبر کردم همه اطرافیانم بچه دارن الان ک نگاه میکنم خیلی پشیمونم

عشقم برای خودت هم ضرر داره یکسال صبر کن رحم بعداز شش ماه تا یکسال تازه یکم خوب میشه سریع باردار نشو هنوز سنی نداری من ۲۵ سالمه می‌خوام اولین بچمو ۳۵ سالگی به دنیا بیارن 

💚🌱

عشقم برای خودت هم ضرر داره یکسال صبر کن رحم بعداز شش ماه تا یکسال تازه یکم خوب میشه سریع باردار نشو ...

منم بعد ۶ ماه میرم دنبالش دلم داره میترکه😓

من همسرم فک کنم مشکل نداره چون بچه دوممون سالم بود خودم نتونستم نگه دارممن نمیتونم بیخیال شم دلم بچه ...

آخه عکش رنگی برای وقتی هست کخ باردار نتونی بشی

من داغونم

4 ساله ازدواج کردم 

جاریم سه ماه بود ازدواج کرد بچش هم سالم دنیا اومد

خدا من و دوست نداره

آخه عکش رنگی برای وقتی هست کخ باردار نتونی بشیمن داغونم4 ساله ازدواج کردم جاریم سه ماه بود ازدواج کر ...

من نارسایی سرویکس داشتم ک بچه افتاد فک کنم بخاطر همون برام عکس رنگی نوشت

نمیدونم حکمت خدا چیه خیلیا با ی اسید فولیک تا ته بارداری بسلامتی میرن یکیم مث من با این همه پیگیری و حساسیت و... هر دفعه دست خالی برمی‌گردم...