2777
2789

من همییییشه میبرم دکتر خواستم الان خودم دارو میدم دیدم سرماخورده به چندروزی دادم اما سرفه اش قطع نشده الان مجبور ببرمش دکتر اصلا نشده تا حالا تا میخواد مریض بشه خودم دارو بذم خوب بشه چون اصولا میدوم‌چه دارویی دکتر میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم چون به شدت از دکتر میترسید میرفتم به دکتر داروخانه علائمش رو میگفتم دارو میداد خوب میشد حتی الان که ۱۴ سالشه برای سرما خوردگی دکتر نبردم همون دارو هارو از دارو خونه میگیرم خوب میشه 

ولی برای پسرم یه بار این کارو کردم اصلا خوب نشد برای همین اصلا به پسرم سرخود دارو نمی دم نهایتا دارویی که بدم اینه اگه شب تب کنه استامینوفن میدم صبح میبرم دکتر 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

سعی کن دارو رو سر خود ندی تجربه من اینه سریع درمان خانگی کن بهتر از دارم تلخ موضر و گرونه برای سرفه تخم ریحان را درسته بریز اب جوش تو ابجوششم دونه به بنداز بزار لعاب بده با قطره چکان یا سرنگ سرد شد بده بخوره اینا بهتر مفیدم هست اثرم میکنه